Skip to content

Takaisin

Mistä sinä olet kiitollinen?

Arjen haasteissa on hyvä välillä pysähtyä kiitollisuuden äärelle.

Kiitollisuus- tai hyvän mielen päiväkirjan kirjoittaminen lisää tutkitusti onnellisuutta. Lisäksi kirjoittaminen rentouttaa, lisää luovuutta ja auttaa tunnistamaan tunteita. Aloita kiitollisuuspäiväkirjan kirjoittaminen, sillä käsin kirjoittaminen lisää hyvinvointia ja samalla mieli kohenee.

Käsin kirjoitetut muistiinpanot jäävät paremmin mieleen ja vaikka käsin kirjoittaminen on hidasta, aivot joutuvat töihin, kun omia ajatuksia joutuu tiivistämään. Samoin asioiden kirjoittaminen ylös auttaa niiden hahmottamisessa ja samalla kirjoitettua tekstiä voi luettuna reflektoida sekä siihen voi palata myöhemmin.

Ihan omannäköisen kiitollisuuspäiväkirjan voit tilata meiltä Niinistä vaikka yrityksesi henkilöstölle. Kuvilla- tai mietelauseilla tuunattuna brändi-ilmeen näköiseksi.

Laita viestiä myynti@niini.fi tai soita 010 6803 400,

Lähde tekstin viittauksiin:
Terve.fihttps://www.terve.fi/artikkelit/kirjoittaminen
IS.fihttps://www.is.fi/hyvaolo/art-2000001010287.html

#kiitollisuus #kiitollisuuspäiväkirja #painotuotteet #niinioy #printtitalo #vihkot #wirevihkot #kirjoittaminen

Aihealue: Uutiset

Puhu painoa - lyhyt oppimäärä painotuotteiden sanastosta

Oletko tilaamassa painotuotteita, mutta osa tuotteisiin liittyvästä sanastosta on täyttä siansaksaa korvillesi? Vaikka painotalon työntekijät pyrkivät puhumaan asiakkaiden kanssa ns. arkikielellä, voi joukkoon eksyä jokunen pätkä ammattisanastoa. Kokosimme blogiin listan yleisimmin esiintyvistä termeistä, joiden tunteminen helpottaa asiointia painotalon kanssa. Nappaa termit muistiin!

Lue lisää

Haku päällä! Oletko sinä etsimämme IT-tukihenkilö?

Etsimme meille Niinille äitiysloman ajaksi IT-tukihenkilöä Helsinkiin työskentelemään n.25h/vko viikossa. Oletko sinä etsimämme aktiivinen ja ratkaisukeskeinen IT-asiantuntija? Lue lisää avoimesta työpaikasta!

Lue lisää

Ekologiset painotuotteet - onko sellaisia?

Vihreät arvot ovat tärkeitä kaikenlaisessa kuluttamisessa. Ekologisia valintoja ja toimintoja pyritään tekemään entistä enemmän kaikilla elämän osa-alueilla - niin myös yritysmaailmassa ja siellä lähes välttämättömissä mainosmateriaaleissa. Mutta voiko painotuote olla ekologinen? Tästä artikkelista voit lukea meidän vinkkejä siihen miten voit vaikuttaa painettavien mainostuotteiden ympäristöystävällisyyteen!

Lue lisää

Aloittava yrittäjä, kaikesta ei tarvitse selvitä yksin – tutustu painotalojen tarjontaan

Asteletko yrittäjyytesi ensimmäisiä askeleita? Paljon on tapahtunut, että olet päässyt tähän pisteeseen ja paljon tulee varmasti vielä tapahtumaan. Yrityksesi on nyt totta ja olemassa, mutta se ei kuitenkaan pelkästään riitä. Se pitää saada olemaan olemassa myös tuleville asiakkaillesi.

Lue lisää