Skip to content

Takaisin

Uskomme, että tärkeintä on kuunnella asiakkaita

Asiakkaat ja asiakaskokemus ovat aina olleet meille tärkeitä. Olemmehan perheyritys ja asiakassuhteemme ovat pitkiä ja sitäkin kautta hedelmällisiä.

Printtituotteiden ja digitaalisten palveluiden lisäksi Niini tarjoaa nykyään muita asiakkaiden näkyvyyttä parantavia ratkaisuja, kuten video- ja uutiskirjetuotantoa ja somepäivityksiä.

”Käymme aktiivisesti vuoropuhelua asiakkaiden kanssa ja teemme muun muassa asiakashaastatteluja, jotta ymmärrämme, miten tarpeet ovat muuttuneet. Tavoitteemme on palvella yhä kokonaisvaltaisemmin asiakkaiden viestintätarpeissa”, kertoo toimitusjohtaja Katja Niini.

Koronatilanne on muokannut toimialaa ja tietyiltä osin asiakastarpeet ovat muuttuneet yllättäväänkin suuntaan. Digitaalisuuden lisääntyminen on ilmeinen muutos, mutta printillä on oma selkeä roolinsa viestinnän kanavana.

”Tässä muuttuneessa tilanteessa meidän asiakkaamme miettivät, miten tavoittaa omat asiakkaansa ja erottua. Esimerkiksi printtisuoramainonta toimii nyt hyvin uusien verkkokauppa-asiakkaiden hankkimisessa”, toteaa kehitysjohtaja Viivi Niini.

Kauppalehti Option mainosliitteestä luet koko jutun, sivu 37.

Otahan yhteyttä, niin kartoitetaan sinunkin näkyvyys- ja viestintätarpeesi. Kuka jeesaa? No Niini.

 

Aihealue: Uutiset

Puhu painoa - lyhyt oppimäärä painotuotteiden sanastosta

Oletko tilaamassa painotuotteita, mutta osa tuotteisiin liittyvästä sanastosta on täyttä siansaksaa korvillesi? Vaikka painotalon työntekijät pyrkivät puhumaan asiakkaiden kanssa ns. arkikielellä, voi joukkoon eksyä jokunen pätkä ammattisanastoa. Kokosimme blogiin listan yleisimmin esiintyvistä termeistä, joiden tunteminen helpottaa asiointia painotalon kanssa. Nappaa termit muistiin!

Lue lisää

Haku päällä! Oletko sinä etsimämme IT-tukihenkilö?

Etsimme meille Niinille äitiysloman ajaksi IT-tukihenkilöä Helsinkiin työskentelemään n.25h/vko viikossa. Oletko sinä etsimämme aktiivinen ja ratkaisukeskeinen IT-asiantuntija? Lue lisää avoimesta työpaikasta!

Lue lisää

Ekologiset painotuotteet - onko sellaisia?

Vihreät arvot ovat tärkeitä kaikenlaisessa kuluttamisessa. Ekologisia valintoja ja toimintoja pyritään tekemään entistä enemmän kaikilla elämän osa-alueilla - niin myös yritysmaailmassa ja siellä lähes välttämättömissä mainosmateriaaleissa. Mutta voiko painotuote olla ekologinen? Tästä artikkelista voit lukea meidän vinkkejä siihen miten voit vaikuttaa painettavien mainostuotteiden ympäristöystävällisyyteen!

Lue lisää

Aloittava yrittäjä, kaikesta ei tarvitse selvitä yksin – tutustu painotalojen tarjontaan

Asteletko yrittäjyytesi ensimmäisiä askeleita? Paljon on tapahtunut, että olet päässyt tähän pisteeseen ja paljon tulee varmasti vielä tapahtumaan. Yrityksesi on nyt totta ja olemassa, mutta se ei kuitenkaan pelkästään riitä. Se pitää saada olemaan olemassa myös tuleville asiakkaillesi.

Lue lisää