Skip to content

Takaisin

Niini & Co ja CheckPoint Production yhteistyöhön

Kuvassa vasemmalta oikealle Niiniltä Esa Kinnunen, Katja Niini, Viivi Niini sekä CheckPointilta Timo Yli-Salomäki ja Nicholas Nordström.

Painotalo Niini & Co ja luova suunnittelu- ja tuotantotoimisto CheckPoint ovat aloittaneet yhteistyön, jonka avulla suunnitellaan ja tuotetaan asiakkaille mieleenpainuvia markkinoinnin ja viestinnän ratkaisuja. Yhdistämällä CheckPointin osaamisen mm. brändi- ja yritysilmeiden suunnittelusta ja freesaamisesta Niinin tuote- ja palveluvalikoimaan, asiakkaat saavat jatkossa kokonaisvaltaisempaa palvelua, luovasta suunnittelusta painatuksiin asti.

 ”Kumppanuutemme CheckPointin kanssa perustuu asiakkaiden asioinnin helpottamiseen, kun luovat ratkaisut ja niiden toteutuksen aineistoiksi voi käytännössä ostaa yhdeltä luukulta. Kokonaisuus tarjoaa asiakkaalle viestinnän ratkaisut kahden osaavan tahon saumattomana yhteistyönä”,
kuvaa Niinin toimitusjohtaja Katja Niini.

”Johtuen erityisosaamisestamme erilaisten painettujen aineistojen osalta, saamme asiakkailtamme usein tiedusteluja tahosta, jonka kautta he saisivat meidän suunnittelemat myymälä-, tapahtuma- ja muut materiaalit laadukkaasti ja kustannustehokkaasti painettua. Olemme erittäin tyytyväisiä voidessamme lisätä Niinin tuote- ja palveluvalikoiman vaihtoehdoksi asiakkaillemme, sanoo CheckPointin toimitusjohtaja Nicholas Nordström.”

Niini & Co on suomalainen perheyritys, joka on perustettu vuonna 1957. Niinin palvelut kattavat monipuolisen painotuotevalikoiman digitaalisista palveluista laajaan tarjontaan erilaisia painotuotteita pakkauksista suurtulosteisiin. Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt painotuotteillemme Avainlippu-merkin ja Perheyritysten liiton jäsenenä kehitämme yhdessä muiden perheyritysten kanssa suomalaista liike-elämää. Paras tuote tai palvelu on se, mikä tehdään hyvässä yhteistyössä asiakkaan kanssa.

CheckPoint on vuonna 2007 perustettu luova suunnittelu- ja tuotantotoimisto, joka toteuttaa ratkaisuja markkinoinnin ja viestinnän tarpeisiin. Ydinosaamiseemme kuuluu brändi-ilmeen suunnittelu ja freesaus, erilaiset visuaalisen viestinnän toteutukset, pakkaussuunnittelu, digi- ja printtiaineistojen taittotyöt, sekä taidokas tuotekuvaus.

 

Lisätiedot

toimitusjohtaja Katja Niini
katja.niini@niini.fi, p. 0400 784 386

toimitusjohtaja Nicholas Nordström
nicholas.nordstrom@checkpoint.fi p. 040 8489 289

 

Aihealue: Uutiset

Puhu painoa - lyhyt oppimäärä painotuotteiden sanastosta

Oletko tilaamassa painotuotteita, mutta osa tuotteisiin liittyvästä sanastosta on täyttä siansaksaa korvillesi? Vaikka painotalon työntekijät pyrkivät puhumaan asiakkaiden kanssa ns. arkikielellä, voi joukkoon eksyä jokunen pätkä ammattisanastoa. Kokosimme blogiin listan yleisimmin esiintyvistä termeistä, joiden tunteminen helpottaa asiointia painotalon kanssa. Nappaa termit muistiin!

Lue lisää

Haku päällä! Oletko sinä etsimämme IT-tukihenkilö?

Etsimme meille Niinille äitiysloman ajaksi IT-tukihenkilöä Helsinkiin työskentelemään n.25h/vko viikossa. Oletko sinä etsimämme aktiivinen ja ratkaisukeskeinen IT-asiantuntija? Lue lisää avoimesta työpaikasta!

Lue lisää

Ekologiset painotuotteet - onko sellaisia?

Vihreät arvot ovat tärkeitä kaikenlaisessa kuluttamisessa. Ekologisia valintoja ja toimintoja pyritään tekemään entistä enemmän kaikilla elämän osa-alueilla - niin myös yritysmaailmassa ja siellä lähes välttämättömissä mainosmateriaaleissa. Mutta voiko painotuote olla ekologinen? Tästä artikkelista voit lukea meidän vinkkejä siihen miten voit vaikuttaa painettavien mainostuotteiden ympäristöystävällisyyteen!

Lue lisää

Aloittava yrittäjä, kaikesta ei tarvitse selvitä yksin – tutustu painotalojen tarjontaan

Asteletko yrittäjyytesi ensimmäisiä askeleita? Paljon on tapahtunut, että olet päässyt tähän pisteeseen ja paljon tulee varmasti vielä tapahtumaan. Yrityksesi on nyt totta ja olemassa, mutta se ei kuitenkaan pelkästään riitä. Se pitää saada olemaan olemassa myös tuleville asiakkaillesi.

Lue lisää