Skip to content

Takaisin

Niinin kätevillä pöytäständeillä viestit tehokkaasti moneen suuntaan

Elämämme aikoja, jossa viestinnällä ja sen onnistumisella on suuri merkitys. Viestimme sitten siitä, että muista pitää turvaväli tai pestä kädet, niin erilaisia viestintäpintoja tarvitaan. Olemme kehitelleet toimivia mainospintoja pöytätasoille nyt kun eri paikoissa alkaa arki pyörimään edes jotenkin. Pöytäständit sopivat hyvin ravintoloihin, kahviloihin, oikeastaan mihin tahansa aulan tiskille, missä on tarve informoida asiakasta tai henkilökuntaa. Saat mainospinnat suunniteltuna juuri siihen kokoon mikä järkevintä. Meiltä saat kätevästi myös julisteet, tarrat, rollupit ja muut infopinnat.

Ota siis yhteyttä myyntiimme ja kerro tarpeesi, niin tehdään sinullekin toimiva ratkaisu!

myynti@niini.fi | 010 680 3400 | Myynnin yhteystiedot

 

Katso kuvat

Aihealue: Uutiset

Puhu painoa - lyhyt oppimäärä painotuotteiden sanastosta

Oletko tilaamassa painotuotteita, mutta osa tuotteisiin liittyvästä sanastosta on täyttä siansaksaa korvillesi? Vaikka painotalon työntekijät pyrkivät puhumaan asiakkaiden kanssa ns. arkikielellä, voi joukkoon eksyä jokunen pätkä ammattisanastoa. Kokosimme blogiin listan yleisimmin esiintyvistä termeistä, joiden tunteminen helpottaa asiointia painotalon kanssa. Nappaa termit muistiin!

Lue lisää

Haku päällä! Oletko sinä etsimämme IT-tukihenkilö?

Etsimme meille Niinille äitiysloman ajaksi IT-tukihenkilöä Helsinkiin työskentelemään n.25h/vko viikossa. Oletko sinä etsimämme aktiivinen ja ratkaisukeskeinen IT-asiantuntija? Lue lisää avoimesta työpaikasta!

Lue lisää

Ekologiset painotuotteet - onko sellaisia?

Vihreät arvot ovat tärkeitä kaikenlaisessa kuluttamisessa. Ekologisia valintoja ja toimintoja pyritään tekemään entistä enemmän kaikilla elämän osa-alueilla - niin myös yritysmaailmassa ja siellä lähes välttämättömissä mainosmateriaaleissa. Mutta voiko painotuote olla ekologinen? Tästä artikkelista voit lukea meidän vinkkejä siihen miten voit vaikuttaa painettavien mainostuotteiden ympäristöystävällisyyteen!

Lue lisää

Aloittava yrittäjä, kaikesta ei tarvitse selvitä yksin – tutustu painotalojen tarjontaan

Asteletko yrittäjyytesi ensimmäisiä askeleita? Paljon on tapahtunut, että olet päässyt tähän pisteeseen ja paljon tulee varmasti vielä tapahtumaan. Yrityksesi on nyt totta ja olemassa, mutta se ei kuitenkaan pelkästään riitä. Se pitää saada olemaan olemassa myös tuleville asiakkaillesi.

Lue lisää