Skip to content

Takaisin

Etätyötaustasta käsienpesun täsmäviesteihin

Joka päivä tuo niiniläisille uusia ajatuksia, miten voisimme helpottaa asiakkaiden arkea tässä tilanteessa. Teimme valmiita täsmäviestipintoja hygieniaviestintään. Toki saat suunnittelun meiltä, jos haluat tehdä omannäköisiä. Suunnittelimme toimivat suojapleksit pöytäpinnoille tai kiinnitettäväksi sellaisenaan sekä infotarroja seiniin, portaisiin ja lattioihin. Saat meiltä myös julisteet, esitteet, flyerit, rollupit, kyltit, kankaat, taulut, miten nyt haluatkin saada viestisi perille. Lisäksi autamme suoramainonnan suunnittelussa, jos lähetät tsemppiviestit henkilökunnalle tai mainosviestit asiakkaalle. Kääräisemme vaikka suklaalevyn tsemppiviestivyötteeseen tai -rasiaan, jonka lähetät niin asiakkaalle kuin henkilökunnalle. Kun työntekijät palaavat töihin, on tärkeää jatkaa hygieniaviestintää, jotta turvavälit ja käsienpesu pysyvät mielessä työkiireissä. Kaikki nämä ja paljon muuta saat meiltä.

Lue lisää hygieniaviestintämateriaaleista

Aihealue: Uutiset

Puhu painoa - lyhyt oppimäärä painotuotteiden sanastosta

Oletko tilaamassa painotuotteita, mutta osa tuotteisiin liittyvästä sanastosta on täyttä siansaksaa korvillesi? Vaikka painotalon työntekijät pyrkivät puhumaan asiakkaiden kanssa ns. arkikielellä, voi joukkoon eksyä jokunen pätkä ammattisanastoa. Kokosimme blogiin listan yleisimmin esiintyvistä termeistä, joiden tunteminen helpottaa asiointia painotalon kanssa. Nappaa termit muistiin!

Lue lisää

Haku päällä! Oletko sinä etsimämme IT-tukihenkilö?

Etsimme meille Niinille äitiysloman ajaksi IT-tukihenkilöä Helsinkiin työskentelemään n.25h/vko viikossa. Oletko sinä etsimämme aktiivinen ja ratkaisukeskeinen IT-asiantuntija? Lue lisää avoimesta työpaikasta!

Lue lisää

Ekologiset painotuotteet - onko sellaisia?

Vihreät arvot ovat tärkeitä kaikenlaisessa kuluttamisessa. Ekologisia valintoja ja toimintoja pyritään tekemään entistä enemmän kaikilla elämän osa-alueilla - niin myös yritysmaailmassa ja siellä lähes välttämättömissä mainosmateriaaleissa. Mutta voiko painotuote olla ekologinen? Tästä artikkelista voit lukea meidän vinkkejä siihen miten voit vaikuttaa painettavien mainostuotteiden ympäristöystävällisyyteen!

Lue lisää

Aloittava yrittäjä, kaikesta ei tarvitse selvitä yksin – tutustu painotalojen tarjontaan

Asteletko yrittäjyytesi ensimmäisiä askeleita? Paljon on tapahtunut, että olet päässyt tähän pisteeseen ja paljon tulee varmasti vielä tapahtumaan. Yrityksesi on nyt totta ja olemassa, mutta se ei kuitenkaan pelkästään riitä. Se pitää saada olemaan olemassa myös tuleville asiakkaillesi.

Lue lisää