Skip to content

Takaisin

Tarrat, mikä ihana tuote

Monipuolinen, monikäyttöinen, kätevä ja monenlaisen tarpeen täyttävä materiaali. Tarramateriaali valikoituu aina käytön mukaan. Erityistarkastelussa nyt lattiat ja niiden markkinointimahdollisuudet. Vaikka ihmiset eivät yleensä kävellessään varpaita tuijotakaan, niin lattiapinnoilla pystyy tekemään todella näyttäviä ratkaisuita. Lattiatarrat sopivat useimpiin lattiamateriaaleihin, ja niillä on helppo ohjata ja herättää huomio. Lattiapintojen lisäksi materiaali toimii myös portaissa, ja portaikkotarroituksilla pystyt hyvällä idealla tekemään lähtemättömän vaikutuksen.

Meiltä löydät testattua ja toimivaa Anti-Slip -lattiatarraa, joka voidaan myös muotoonleikata haluamaasi muotoon. Se on helppo asentaa itsekin ja toki meiltä saat myös asennuspalvelun. Mitäs lähdetään seuraavaksi tarroittelemaan?

Ota yhteyttä myyntiimme , soita p. 010 6803 400 tai jätä tarjouspyyntö
Vink vink! Käy kurkkaamassa ideoita https://fi.pinterest.com/niinioy/tarrat/

 

Aihealue: Uutiset

Puhu painoa - lyhyt oppimäärä painotuotteiden sanastosta

Oletko tilaamassa painotuotteita, mutta osa tuotteisiin liittyvästä sanastosta on täyttä siansaksaa korvillesi? Vaikka painotalon työntekijät pyrkivät puhumaan asiakkaiden kanssa ns. arkikielellä, voi joukkoon eksyä jokunen pätkä ammattisanastoa. Kokosimme blogiin listan yleisimmin esiintyvistä termeistä, joiden tunteminen helpottaa asiointia painotalon kanssa. Nappaa termit muistiin!

Lue lisää

Haku päällä! Oletko sinä etsimämme IT-tukihenkilö?

Etsimme meille Niinille äitiysloman ajaksi IT-tukihenkilöä Helsinkiin työskentelemään n.25h/vko viikossa. Oletko sinä etsimämme aktiivinen ja ratkaisukeskeinen IT-asiantuntija? Lue lisää avoimesta työpaikasta!

Lue lisää

Ekologiset painotuotteet - onko sellaisia?

Vihreät arvot ovat tärkeitä kaikenlaisessa kuluttamisessa. Ekologisia valintoja ja toimintoja pyritään tekemään entistä enemmän kaikilla elämän osa-alueilla - niin myös yritysmaailmassa ja siellä lähes välttämättömissä mainosmateriaaleissa. Mutta voiko painotuote olla ekologinen? Tästä artikkelista voit lukea meidän vinkkejä siihen miten voit vaikuttaa painettavien mainostuotteiden ympäristöystävällisyyteen!

Lue lisää

Aloittava yrittäjä, kaikesta ei tarvitse selvitä yksin – tutustu painotalojen tarjontaan

Asteletko yrittäjyytesi ensimmäisiä askeleita? Paljon on tapahtunut, että olet päässyt tähän pisteeseen ja paljon tulee varmasti vielä tapahtumaan. Yrityksesi on nyt totta ja olemassa, mutta se ei kuitenkaan pelkästään riitä. Se pitää saada olemaan olemassa myös tuleville asiakkaillesi.

Lue lisää