Skip to content

Takaisin

Asiakastarina Health Village -messuosasto

Terveyskylä-konseptia esiteltiin kesäkuussa Helsingissä kansainvälisessä HIMSS19-terveysteknologian suurtapahtumassa.
Saimme HUS-kumppanina kunnian tehdä Health Village -messuosaston tarrat ja seinäkkeet, pahvihahmoja unohtamatta.
Pahvihahmoilla ja muilla muotoonleikatuilla pahviständeillä on helppo saada erittäin kustannustehokkaasti näkyvyyttä ja näyttävyyttä esim. messuille, myymälätiloihin ja erilaisiin tilaisuuksiin.

”Olimme erittäin tyytyväisiä osaston painotuotteiden hyvään laatuun sekä nopeaan toimitusaikaan” kommentoi messuosastoa koordinoinut Minna Eloranta.

Soita ja kysy lisää p. 010 6803 400 tai katso kaikki myynnin yhteystietomme ja tehdään teillekin onnistunut tapahtuma.

Terveyskylä.fi on yhdessä potilaiden kanssa kehitetty erikoissairaanhoidon verkkopalvelu. Se tarjoaa tietoa ja tukea kaikille, hoitoa potilaille ja työkaluja ammattilaisille.

Tutustu lisää: www.terveyskyla.fi, www.healthvillage.fi, facebook.com/terveyskyla.fi, Twitter @terveyskyla_fi @healthvillage_
P.S. Terveyskylä voitti kultaa HIMSS-Elsevier-kilpailussa Outstanding ICT Achievement-sarjassa. Onnittelut siitä!

#terveyskylä #niini #painotaloniini #kukajeesaa #kukajeesaanoniini #erikoistuotteet #messut #pahvihahmot #asiakastarinat

Aihealue: Asiakastarinat

Puhu painoa - lyhyt oppimäärä painotuotteiden sanastosta

Oletko tilaamassa painotuotteita, mutta osa tuotteisiin liittyvästä sanastosta on täyttä siansaksaa korvillesi? Vaikka painotalon työntekijät pyrkivät puhumaan asiakkaiden kanssa ns. arkikielellä, voi joukkoon eksyä jokunen pätkä ammattisanastoa. Kokosimme blogiin listan yleisimmin esiintyvistä termeistä, joiden tunteminen helpottaa asiointia painotalon kanssa. Nappaa termit muistiin!

Lue lisää

Haku päällä! Oletko sinä etsimämme IT-tukihenkilö?

Etsimme meille Niinille äitiysloman ajaksi IT-tukihenkilöä Helsinkiin työskentelemään n.25h/vko viikossa. Oletko sinä etsimämme aktiivinen ja ratkaisukeskeinen IT-asiantuntija? Lue lisää avoimesta työpaikasta!

Lue lisää

Ekologiset painotuotteet - onko sellaisia?

Vihreät arvot ovat tärkeitä kaikenlaisessa kuluttamisessa. Ekologisia valintoja ja toimintoja pyritään tekemään entistä enemmän kaikilla elämän osa-alueilla - niin myös yritysmaailmassa ja siellä lähes välttämättömissä mainosmateriaaleissa. Mutta voiko painotuote olla ekologinen? Tästä artikkelista voit lukea meidän vinkkejä siihen miten voit vaikuttaa painettavien mainostuotteiden ympäristöystävällisyyteen!

Lue lisää

Aloittava yrittäjä, kaikesta ei tarvitse selvitä yksin – tutustu painotalojen tarjontaan

Asteletko yrittäjyytesi ensimmäisiä askeleita? Paljon on tapahtunut, että olet päässyt tähän pisteeseen ja paljon tulee varmasti vielä tapahtumaan. Yrityksesi on nyt totta ja olemassa, mutta se ei kuitenkaan pelkästään riitä. Se pitää saada olemaan olemassa myös tuleville asiakkaillesi.

Lue lisää