Skip to content

Takaisin

Valmistarrat kätevästi verkkokaupasta tai tilauslomakkeella

Teimme viestinnän sinulle helpoksi ja lisäsimme verkkokauppaamme myös Turvallisesti takaisin arkeen -rollupit. Kestävä alumiinirunkoinen perusrollup tai kevyt ja ketterä bamburollup. Valittavana siis 2 eri telinettä, 2 aihetta ja mahdollisuus lisätä oma logo valmisrolluppiin. Perusrollup hintaan 136,40 €* tai kevyt bamburollup hintaan 184,76 €* (*hinnat sisältävät alvin 24 %) verkkokaupastamme.

 

Kevyt ja ketterä bamburollup

Kestävä perusrollup

Kurkkaa myös muut turvallisen arjen viestintäpinnat toimistolle, asiakas- ja aulatiloihin jne. Tilaa tuotteet kätevästi ja nopeasti 24/7 verkkokaupastamme.

Räätälöidyt rollupit omilla sisällöillä saat tilattua myös myynnistämme arkisin 8–17 myynti@niini.fi | 010 6803 400.

Missä on viestisi tarve, siellä jeesaa Niini. Ole yhteydessä.

Aihealue: Uutiset

Puhu painoa - lyhyt oppimäärä painotuotteiden sanastosta

Oletko tilaamassa painotuotteita, mutta osa tuotteisiin liittyvästä sanastosta on täyttä siansaksaa korvillesi? Vaikka painotalon työntekijät pyrkivät puhumaan asiakkaiden kanssa ns. arkikielellä, voi joukkoon eksyä jokunen pätkä ammattisanastoa. Kokosimme blogiin listan yleisimmin esiintyvistä termeistä, joiden tunteminen helpottaa asiointia painotalon kanssa. Nappaa termit muistiin!

Lue lisää

Haku päällä! Oletko sinä etsimämme IT-tukihenkilö?

Etsimme meille Niinille äitiysloman ajaksi IT-tukihenkilöä Helsinkiin työskentelemään n.25h/vko viikossa. Oletko sinä etsimämme aktiivinen ja ratkaisukeskeinen IT-asiantuntija? Lue lisää avoimesta työpaikasta!

Lue lisää

Ekologiset painotuotteet - onko sellaisia?

Vihreät arvot ovat tärkeitä kaikenlaisessa kuluttamisessa. Ekologisia valintoja ja toimintoja pyritään tekemään entistä enemmän kaikilla elämän osa-alueilla - niin myös yritysmaailmassa ja siellä lähes välttämättömissä mainosmateriaaleissa. Mutta voiko painotuote olla ekologinen? Tästä artikkelista voit lukea meidän vinkkejä siihen miten voit vaikuttaa painettavien mainostuotteiden ympäristöystävällisyyteen!

Lue lisää

Aloittava yrittäjä, kaikesta ei tarvitse selvitä yksin – tutustu painotalojen tarjontaan

Asteletko yrittäjyytesi ensimmäisiä askeleita? Paljon on tapahtunut, että olet päässyt tähän pisteeseen ja paljon tulee varmasti vielä tapahtumaan. Yrityksesi on nyt totta ja olemassa, mutta se ei kuitenkaan pelkästään riitä. Se pitää saada olemaan olemassa myös tuleville asiakkaillesi.

Lue lisää