Skip to content

Takaisin

Tilaa nyt kevyt ja ketterä bamburollup

Hyödynnä tarjouksemme, tilaa kevyt ja ketterä bamburollup tarjoushintaan 149€/kpl (alv. 0 %,  alvillinen hinta 184,76 €).

Voit tilata bamburollupin verkkokaupastamme 24/7. Lataat vain valmiin rollup-aineiston valmiiseen suunnittelupohjaan, ja tilaat sen nopeasti ja helposti verkosta

Bambu on ekologinen vaihtoehto ja toimii myös rollupissa. Se on erittäin kevyt ja ketterä kuljettaa. Runko mahtuu kapeaan mustaan kangaspussiin ja kuljetat sitä vaikka olalla.

Katso lisää kuvia täältä 

Vuodan materiaali on kestävää kampanjaluonteisessa käytössä, ja koko mekanismi kevyt siirtää paikasta toiseen. Erityisen kätevää tässä rollupissa on, että vuota on helppo laittaa itse paikalleen renkaisiin. Bamburunko toimitetaan kangaskassissa, ja vuota omassa paketissa. Tuotteen koko on 80 x 220 cm ja materiaalina EasyHeavyBanner.

Vuotia on myös erittäin helppo itse vaihtaa ja nekin voit tilata verkkokaupastamme.

Tarjous on voimassa elokuun 2020 loppuun asti.

Aihealue: Uutiset

Puhu painoa - lyhyt oppimäärä painotuotteiden sanastosta

Oletko tilaamassa painotuotteita, mutta osa tuotteisiin liittyvästä sanastosta on täyttä siansaksaa korvillesi? Vaikka painotalon työntekijät pyrkivät puhumaan asiakkaiden kanssa ns. arkikielellä, voi joukkoon eksyä jokunen pätkä ammattisanastoa. Kokosimme blogiin listan yleisimmin esiintyvistä termeistä, joiden tunteminen helpottaa asiointia painotalon kanssa. Nappaa termit muistiin!

Lue lisää

Haku päällä! Oletko sinä etsimämme IT-tukihenkilö?

Etsimme meille Niinille äitiysloman ajaksi IT-tukihenkilöä Helsinkiin työskentelemään n.25h/vko viikossa. Oletko sinä etsimämme aktiivinen ja ratkaisukeskeinen IT-asiantuntija? Lue lisää avoimesta työpaikasta!

Lue lisää

Ekologiset painotuotteet - onko sellaisia?

Vihreät arvot ovat tärkeitä kaikenlaisessa kuluttamisessa. Ekologisia valintoja ja toimintoja pyritään tekemään entistä enemmän kaikilla elämän osa-alueilla - niin myös yritysmaailmassa ja siellä lähes välttämättömissä mainosmateriaaleissa. Mutta voiko painotuote olla ekologinen? Tästä artikkelista voit lukea meidän vinkkejä siihen miten voit vaikuttaa painettavien mainostuotteiden ympäristöystävällisyyteen!

Lue lisää

Aloittava yrittäjä, kaikesta ei tarvitse selvitä yksin – tutustu painotalojen tarjontaan

Asteletko yrittäjyytesi ensimmäisiä askeleita? Paljon on tapahtunut, että olet päässyt tähän pisteeseen ja paljon tulee varmasti vielä tapahtumaan. Yrityksesi on nyt totta ja olemassa, mutta se ei kuitenkaan pelkästään riitä. Se pitää saada olemaan olemassa myös tuleville asiakkaillesi.

Lue lisää