Tänään aurinkoisena aamuna pidimme kiinnostuneille asiakkaille asiakastilaisuuden, jossa esittelimme verkkokaupparatkaisuamme. NiiniShop-verkkokauppa-alusta mahdollistaa ketterän paino- ja markkinointimateriaalien tilaamisen, mutta se toimii myös kätevästi brändin hallintatyökaluna ja arkistona. Asiakastilaisuudessa nousi esille mm. tuotteiden hinnoittelu, joka tehdään tuotteiden osalta aina asiakkaalle arvioitujen tilausmäärien perusteella. Itse verkkokaupan perustamme ilmaiseksi, ja se voidaan räätälöidä juuri yrityksesi ilmeen mukaan ja yrityksesi tuotteilla. Tutustu verkkokauppaan omassa demoverkkokaupassamme, jossa voit klikkailla tuotteita, ja tutustua niihin sekä erinäisiin tapoihin luoda tuotteita. Itse tilaaminen onnistuu vasta omassa kaupassasi. Jos haluat itse tilausta testata, voit tehdä senkin kätevästi meidän omassa verkkokaupassa www.niinishop.fi. Muistathan rekisteröityä palveluihin.

Psst… Sieltä meidän omasta verkkokaupasta muuten saa tarpeen tullen tilattua ihka oikeita painotuotteita, vaikka omiin juhliin.

Heräsikö kiinnostus? Ole yhteydessä Niinin myyntiin myynti@dev.ovinet.ee tai soita 0106803400, niin pistetään kauppa pystyyn sinullekin.