Skip to content

Takaisin

Demoverkkokauppa toimii esimerkkinä yrityksen paino- ja markkinointimateriaalien verkkokaupasta

Tänään aurinkoisena aamuna pidimme kiinnostuneille asiakkaille asiakastilaisuuden, jossa esittelimme verkkokaupparatkaisuamme. NiiniShop-verkkokauppa-alusta mahdollistaa ketterän paino- ja markkinointimateriaalien tilaamisen, mutta se toimii myös kätevästi brändin hallintatyökaluna ja arkistona. Asiakastilaisuudessa nousi esille mm. tuotteiden hinnoittelu, joka tehdään tuotteiden osalta aina asiakkaalle arvioitujen tilausmäärien perusteella. Itse verkkokaupan perustamme ilmaiseksi, ja se voidaan räätälöidä juuri yrityksesi ilmeen mukaan ja yrityksesi tuotteilla. Tutustu verkkokauppaan omassa demoverkkokaupassamme, jossa voit klikkailla tuotteita, ja tutustua niihin sekä erinäisiin tapoihin luoda tuotteita. Itse tilaaminen onnistuu vasta omassa kaupassasi. Jos haluat itse tilausta testata, voit tehdä senkin kätevästi meidän omassa verkkokaupassa www.niinishop.fi. Muistathan rekisteröityä palveluihin.

Psst… Sieltä meidän omasta verkkokaupasta muuten saa tarpeen tullen tilattua ihka oikeita painotuotteita, vaikka omiin juhliin.

Heräsikö kiinnostus? Ole yhteydessä Niinin myyntiin myynti@niini.fi tai soita 0106803400, niin pistetään kauppa pystyyn sinullekin.

 

 

 

Aihealue: Uutiset

Puhu painoa - lyhyt oppimäärä painotuotteiden sanastosta

Oletko tilaamassa painotuotteita, mutta osa tuotteisiin liittyvästä sanastosta on täyttä siansaksaa korvillesi? Vaikka painotalon työntekijät pyrkivät puhumaan asiakkaiden kanssa ns. arkikielellä, voi joukkoon eksyä jokunen pätkä ammattisanastoa. Kokosimme blogiin listan yleisimmin esiintyvistä termeistä, joiden tunteminen helpottaa asiointia painotalon kanssa. Nappaa termit muistiin!

Lue lisää

Haku päällä! Oletko sinä etsimämme IT-tukihenkilö?

Etsimme meille Niinille äitiysloman ajaksi IT-tukihenkilöä Helsinkiin työskentelemään n.25h/vko viikossa. Oletko sinä etsimämme aktiivinen ja ratkaisukeskeinen IT-asiantuntija? Lue lisää avoimesta työpaikasta!

Lue lisää

Ekologiset painotuotteet - onko sellaisia?

Vihreät arvot ovat tärkeitä kaikenlaisessa kuluttamisessa. Ekologisia valintoja ja toimintoja pyritään tekemään entistä enemmän kaikilla elämän osa-alueilla - niin myös yritysmaailmassa ja siellä lähes välttämättömissä mainosmateriaaleissa. Mutta voiko painotuote olla ekologinen? Tästä artikkelista voit lukea meidän vinkkejä siihen miten voit vaikuttaa painettavien mainostuotteiden ympäristöystävällisyyteen!

Lue lisää

Aloittava yrittäjä, kaikesta ei tarvitse selvitä yksin – tutustu painotalojen tarjontaan

Asteletko yrittäjyytesi ensimmäisiä askeleita? Paljon on tapahtunut, että olet päässyt tähän pisteeseen ja paljon tulee varmasti vielä tapahtumaan. Yrityksesi on nyt totta ja olemassa, mutta se ei kuitenkaan pelkästään riitä. Se pitää saada olemaan olemassa myös tuleville asiakkaillesi.

Lue lisää