Skip to content

Takaisin

Asiakastarina Kirkkonummen Huolto Oy

Asiakkaamme Kirkkonummen Huolto Oy palkittiin vuoden Isännöintiteko 2017 -palkinnolla viime syksynä. Palkinnon kriteerinä oli isännöintialan digiosaamisen kehittäminen asiakkaiden ja yrityksen hyväksi. Kirkkonummen Huollon palkinto tuli heidän kotisivuillaan olevasta verkkokaupasta, jossa asukas voi tilata esimerkiksi huolto- ja siivouspalveluita sekä taloyhtiön sähköisiä dokumentteja. Asukkaat voivat nyt tilata huoneistonsa sähköiset piirustukset remontointi- tai myyntitilanteissa. https://www.kirkkonummenhuolto.fi/hyodyllistatietoa/isannointialan-digikehittamisen-esikuvat-palkittiin-isannointipaivilla/

Kopio Niini oli omalta osaltaan tässä digitalisointiprojektissa mukana, kun Kirkkonummen Huollon noin 200 taloyhtiön paperiset piirustukset muutettiin sähköisiksi dokumenteiksi. Kopio Niinin lähettipalvelu nouti asiakkaan paperiset arkistot ja tuotanto skannasi piirustukset taloyhtiö kerrallaan. Piirustustiedostot nimettiin asiakkaan haluamalla tavalla, jolloin tietty tiedosto löydettiin nopeasti isosta tiedostomäärästä.

”Kopio Niinin kanssa yhteistyö on sujunut sovitulla tavalla ja olemme palveluun erittäin tyytyväisiä. Lisäksi kustannustehokkuutta lisäsi se, että projekti hoidettiin ”massana” ja palvelumalli mietittiin etukäteen sekä toteutettiin toivomallamme tavalla”, toteaa Kirkkonummen huollon varatoimitusjohtaja Mika Mynttinen.

Ota yhteyttä ja tehostetaan yhdessä yrityksenne toimintoja.
Kysy lisää Sari Honkoselta p. 040 4551 960 tai https://www.kopioniini.fi/rakennuspiirustukset/tarjouspyynto/
Lue lisää: https://www.kopioniini.fi/rakennuspiirustukset/skannaus-ja-vektorointi/

Kirkkonummen Huolto Oy:n isännöintipalveluista voi tiedustella
p. 09 221 9090 tai info@kirkkonummenhuolto.fi tai www.kirkkonummenhuolto.fi/tarjouspyynto

Aihealue: Asiakastarinat

Puhu painoa - lyhyt oppimäärä painotuotteiden sanastosta

Oletko tilaamassa painotuotteita, mutta osa tuotteisiin liittyvästä sanastosta on täyttä siansaksaa korvillesi? Vaikka painotalon työntekijät pyrkivät puhumaan asiakkaiden kanssa ns. arkikielellä, voi joukkoon eksyä jokunen pätkä ammattisanastoa. Kokosimme blogiin listan yleisimmin esiintyvistä termeistä, joiden tunteminen helpottaa asiointia painotalon kanssa. Nappaa termit muistiin!

Lue lisää

Haku päällä! Oletko sinä etsimämme IT-tukihenkilö?

Etsimme meille Niinille äitiysloman ajaksi IT-tukihenkilöä Helsinkiin työskentelemään n.25h/vko viikossa. Oletko sinä etsimämme aktiivinen ja ratkaisukeskeinen IT-asiantuntija? Lue lisää avoimesta työpaikasta!

Lue lisää

Ekologiset painotuotteet - onko sellaisia?

Vihreät arvot ovat tärkeitä kaikenlaisessa kuluttamisessa. Ekologisia valintoja ja toimintoja pyritään tekemään entistä enemmän kaikilla elämän osa-alueilla - niin myös yritysmaailmassa ja siellä lähes välttämättömissä mainosmateriaaleissa. Mutta voiko painotuote olla ekologinen? Tästä artikkelista voit lukea meidän vinkkejä siihen miten voit vaikuttaa painettavien mainostuotteiden ympäristöystävällisyyteen!

Lue lisää

Aloittava yrittäjä, kaikesta ei tarvitse selvitä yksin – tutustu painotalojen tarjontaan

Asteletko yrittäjyytesi ensimmäisiä askeleita? Paljon on tapahtunut, että olet päässyt tähän pisteeseen ja paljon tulee varmasti vielä tapahtumaan. Yrityksesi on nyt totta ja olemassa, mutta se ei kuitenkaan pelkästään riitä. Se pitää saada olemaan olemassa myös tuleville asiakkaillesi.

Lue lisää