Skip to content

Takaisin

Asiakastyytyväisyystutkimuksen satoa

Asiakastyytyväisyys on meille erittäin tärkeää ja pyrimme kehittämään toimintaamme saadun palautteen pohjalta. Jälleen kevään aikana tutkimme asiakkaiden ajatuksia ja mielipiteitä meistä, ja saimme paljon arvokasta tietoa ja kehitysideoita. Iloksemme saimme todeta tutkimusta purkaessa, että olemme tehneet asioita oikein ja asiakkaamme pitivät saatua palvelua hyvänä tai erittäin hyvänä (arvosanat 8–10). Vuosien kehitystyö on selvästi ollut oikeaan suuntaan ja toivomme jatkossakin sinulta palautetta ja kehitysideoita.

Luotettavuuden ja toimintavarmuuden merkitys oli asiakkaiden mielestä kaikista tärkein tekijä yhteistyölle tutkimuksen mukaan.
Asiakaspalvelu ja nopeus kiilasivat heti seuraaville sijoille. Näissä tekijöissä pärjäsimme myös erinomaisesti.

93,2 % kyselyyn vastanneista koki palvelumme hyvänä tai erittäin hyvänä
(yleisarvosana 8–10).
64,3 % asiakkaistamme on suositellut Kopio Niiniä muille ja 96,6 % voisi suositella
Kopio Niiniä muille.

Kaikkien vastaajien kesken arvottiin Lippupisteen 100 euron lahjakortti,
jonka voitti YLE:n Maria Kivinen.

Onnea voittajalle ja kiitos kaikille kyselyyn vastanneille!

Aihealue: Uutiset

Puhu painoa - lyhyt oppimäärä painotuotteiden sanastosta

Oletko tilaamassa painotuotteita, mutta osa tuotteisiin liittyvästä sanastosta on täyttä siansaksaa korvillesi? Vaikka painotalon työntekijät pyrkivät puhumaan asiakkaiden kanssa ns. arkikielellä, voi joukkoon eksyä jokunen pätkä ammattisanastoa. Kokosimme blogiin listan yleisimmin esiintyvistä termeistä, joiden tunteminen helpottaa asiointia painotalon kanssa. Nappaa termit muistiin!

Lue lisää

Haku päällä! Oletko sinä etsimämme IT-tukihenkilö?

Etsimme meille Niinille äitiysloman ajaksi IT-tukihenkilöä Helsinkiin työskentelemään n.25h/vko viikossa. Oletko sinä etsimämme aktiivinen ja ratkaisukeskeinen IT-asiantuntija? Lue lisää avoimesta työpaikasta!

Lue lisää

Ekologiset painotuotteet - onko sellaisia?

Vihreät arvot ovat tärkeitä kaikenlaisessa kuluttamisessa. Ekologisia valintoja ja toimintoja pyritään tekemään entistä enemmän kaikilla elämän osa-alueilla - niin myös yritysmaailmassa ja siellä lähes välttämättömissä mainosmateriaaleissa. Mutta voiko painotuote olla ekologinen? Tästä artikkelista voit lukea meidän vinkkejä siihen miten voit vaikuttaa painettavien mainostuotteiden ympäristöystävällisyyteen!

Lue lisää

Aloittava yrittäjä, kaikesta ei tarvitse selvitä yksin – tutustu painotalojen tarjontaan

Asteletko yrittäjyytesi ensimmäisiä askeleita? Paljon on tapahtunut, että olet päässyt tähän pisteeseen ja paljon tulee varmasti vielä tapahtumaan. Yrityksesi on nyt totta ja olemassa, mutta se ei kuitenkaan pelkästään riitä. Se pitää saada olemaan olemassa myös tuleville asiakkaillesi.

Lue lisää