Skip to content

Takaisin

Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme

Mitä eroa on eilisellä ja tällä päivällä? No se, että tänään on perjantai! Aurinko nousi tänäkin aamuna ja helli meitä lämmöllään, radio soitti lempikappaleita automatkalla töihin ja tietosuoja-asiat ovat edelleen tiivis osa toimintamallejamme ja tekemistämme, voit siis olla huoletta.

Meille on tärkeää, että sinun henkilötietosi ovat jatkossakin turvassa ja pystymme tarjoamaan sinulle parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen.

Päivitimme tietosuojakäytäntömme GDPR-vaatimusten mukaisiksi www.kopioniini.fi/tietosuoja.

Toivommekin, että saisimme sinulta palautetta ja kehitysideoita toimintamme kehittämiseen. Ideoita ja palautetta voit antaa meille osoitteessa http://haasta.kopioniini.fi/

Aihealue: Uutiset

Puhu painoa - lyhyt oppimäärä painotuotteiden sanastosta

Oletko tilaamassa painotuotteita, mutta osa tuotteisiin liittyvästä sanastosta on täyttä siansaksaa korvillesi? Vaikka painotalon työntekijät pyrkivät puhumaan asiakkaiden kanssa ns. arkikielellä, voi joukkoon eksyä jokunen pätkä ammattisanastoa. Kokosimme blogiin listan yleisimmin esiintyvistä termeistä, joiden tunteminen helpottaa asiointia painotalon kanssa. Nappaa termit muistiin!

Lue lisää

Haku päällä! Oletko sinä etsimämme IT-tukihenkilö?

Etsimme meille Niinille äitiysloman ajaksi IT-tukihenkilöä Helsinkiin työskentelemään n.25h/vko viikossa. Oletko sinä etsimämme aktiivinen ja ratkaisukeskeinen IT-asiantuntija? Lue lisää avoimesta työpaikasta!

Lue lisää

Ekologiset painotuotteet - onko sellaisia?

Vihreät arvot ovat tärkeitä kaikenlaisessa kuluttamisessa. Ekologisia valintoja ja toimintoja pyritään tekemään entistä enemmän kaikilla elämän osa-alueilla - niin myös yritysmaailmassa ja siellä lähes välttämättömissä mainosmateriaaleissa. Mutta voiko painotuote olla ekologinen? Tästä artikkelista voit lukea meidän vinkkejä siihen miten voit vaikuttaa painettavien mainostuotteiden ympäristöystävällisyyteen!

Lue lisää

Aloittava yrittäjä, kaikesta ei tarvitse selvitä yksin – tutustu painotalojen tarjontaan

Asteletko yrittäjyytesi ensimmäisiä askeleita? Paljon on tapahtunut, että olet päässyt tähän pisteeseen ja paljon tulee varmasti vielä tapahtumaan. Yrityksesi on nyt totta ja olemassa, mutta se ei kuitenkaan pelkästään riitä. Se pitää saada olemaan olemassa myös tuleville asiakkaillesi.

Lue lisää