Verkkokauppa helpottaa elämää

Asiakkaamme Reserviläisliitto on käyttänyt NiiniShop-verkkokauppaa nyt vuoden verran. Kokemukset ovat olleet hyviä. Piiri- ja jäsenjärjestöt voivat tilata tapahtumiinsa RES-liiton markkinointimateriaaleja itse suoraan verkkokaupasta, josta paketti postitetaan eteenpäin yleensä samana päivänä, kun tilaus tulee verkkokaupasta. Korkean palvelutason takaa varastointi. Markkinointimateriaalit on painettu etukäteen isommissa erissä, ja tilauksen tullessa ne keräillään varastosta. Kustannussäästöjä tuo myös ”kierrätettävät” rollupit, banderollit ja kuvausseinäke. Tapahtuman jälkeen jäsen- tai piirijärjestö palauttaa käytetyn rollupin, banderollin tai kuvausseinäkkeen takaisin Kopio Niinin varastoon. Tuote tarkistetaan, ja lisätään takaisin varastosaldoihin tilattavaksi. Mikäli tuote on esimerkiksi vaurioitunut käytössä, tuotteen pinnat uusitaan tai asiakasta infotaan mahdollisen uuden tuotteen ostamisesta. Pidämme asiakkaasta aina hyvää huolta.

Reserviläisliiton jäsenjärjestöt ovat varsin aktiivisia tapahtumien järjestäjiä, ja materiaalipaketteja postitetaan useita kertoja viikossa. NiiniShopin ansiosta tilaajat saavat tuotteensa nopeasti ja RES-liiton väki säästyy postituksen vaivalta.

Haluatko tietää lisää? Soita Katja “Kata” Häkkiselle, p. 040 922 3971 niin kerron sinulle verkkokaupan mahdollisuuksista ja varastoinnista.