Skip to content

Takaisin

Asiakastarina Reserviläisliitto

Verkkokauppa helpottaa elämää

Asiakkaamme Reserviläisliitto on käyttänyt NiiniShop-verkkokauppaa nyt vuoden verran. Kokemukset ovat olleet hyviä. Piiri- ja jäsenjärjestöt voivat tilata tapahtumiinsa RES-liiton markkinointimateriaaleja itse suoraan verkkokaupasta, josta paketti postitetaan eteenpäin yleensä samana päivänä, kun tilaus tulee verkkokaupasta. Korkean palvelutason takaa varastointi. Markkinointimateriaalit on painettu etukäteen isommissa erissä, ja tilauksen tullessa ne keräillään varastosta. Kustannussäästöjä tuo myös ”kierrätettävät” rollupit, banderollit ja kuvausseinäke. Tapahtuman jälkeen jäsen- tai piirijärjestö palauttaa käytetyn rollupin, banderollin tai kuvausseinäkkeen takaisin Kopio Niinin varastoon. Tuote tarkistetaan, ja lisätään takaisin varastosaldoihin tilattavaksi. Mikäli tuote on esimerkiksi vaurioitunut käytössä, tuotteen pinnat uusitaan tai asiakasta infotaan mahdollisen uuden tuotteen ostamisesta. Pidämme asiakkaasta aina hyvää huolta.

Reserviläisliiton jäsenjärjestöt ovat varsin aktiivisia tapahtumien järjestäjiä, ja materiaalipaketteja postitetaan useita kertoja viikossa. NiiniShopin ansiosta tilaajat saavat tuotteensa nopeasti ja RES-liiton väki säästyy postituksen vaivalta.

Haluatko tietää lisää? Soita Katja ”Kata” Häkkiselle, p. 040 922 3971 niin kerron sinulle verkkokaupan mahdollisuuksista ja varastoinnista.

Aihealue: Asiakastarinat

Puhu painoa - lyhyt oppimäärä painotuotteiden sanastosta

Oletko tilaamassa painotuotteita, mutta osa tuotteisiin liittyvästä sanastosta on täyttä siansaksaa korvillesi? Vaikka painotalon työntekijät pyrkivät puhumaan asiakkaiden kanssa ns. arkikielellä, voi joukkoon eksyä jokunen pätkä ammattisanastoa. Kokosimme blogiin listan yleisimmin esiintyvistä termeistä, joiden tunteminen helpottaa asiointia painotalon kanssa. Nappaa termit muistiin!

Lue lisää

Haku päällä! Oletko sinä etsimämme IT-tukihenkilö?

Etsimme meille Niinille äitiysloman ajaksi IT-tukihenkilöä Helsinkiin työskentelemään n.25h/vko viikossa. Oletko sinä etsimämme aktiivinen ja ratkaisukeskeinen IT-asiantuntija? Lue lisää avoimesta työpaikasta!

Lue lisää

Ekologiset painotuotteet - onko sellaisia?

Vihreät arvot ovat tärkeitä kaikenlaisessa kuluttamisessa. Ekologisia valintoja ja toimintoja pyritään tekemään entistä enemmän kaikilla elämän osa-alueilla - niin myös yritysmaailmassa ja siellä lähes välttämättömissä mainosmateriaaleissa. Mutta voiko painotuote olla ekologinen? Tästä artikkelista voit lukea meidän vinkkejä siihen miten voit vaikuttaa painettavien mainostuotteiden ympäristöystävällisyyteen!

Lue lisää

Aloittava yrittäjä, kaikesta ei tarvitse selvitä yksin – tutustu painotalojen tarjontaan

Asteletko yrittäjyytesi ensimmäisiä askeleita? Paljon on tapahtunut, että olet päässyt tähän pisteeseen ja paljon tulee varmasti vielä tapahtumaan. Yrityksesi on nyt totta ja olemassa, mutta se ei kuitenkaan pelkästään riitä. Se pitää saada olemaan olemassa myös tuleville asiakkaillesi.

Lue lisää