Skip to content

Takaisin

Pöytäinfoilla viestit tai mainostat ketterästi

Pöytäinfoilla viestit tai mainostat ketterästi ja se on helppo postittaa kirjekuoressa ja koota paikan päällä. Erilaiset pöytäinfot ovat käteviä juhliin, tapahtumiin, asiakastiskeille tai muuten huomionherättäjiksi.

Meiltä saat perinteisten pöytäkolmioiden lisäksi erikoisemmatkin muotoon leikatut. Saat juuri sellaisen mallin ja muodon, joka toimii sinun viesteillesi.

Meillä onnistuu myös näyttävät olutpahviset lasinaluset, niin ikään pyöreinä tai muotoon leikattuina. Suojaat samalla pöytäpintoja ja mainostat tuotteitasi.

Ideoidaan yhdessä! Kilauta tai meilaa 010 6803 400 | myynti@niini.fi

Haluamme auttaa sinua onnistumaan koskettavan viestin tekemisessä.

Ideoidaan yhdessä! Kilauta 010 6803 400 | myynti@niini.fi

#printtitaloniini #pöytäkolmiot #pöytäinfot #lasinaluset #infot #menukolmiot

 

Aihealue: Uutiset

Puhu painoa - lyhyt oppimäärä painotuotteiden sanastosta

Oletko tilaamassa painotuotteita, mutta osa tuotteisiin liittyvästä sanastosta on täyttä siansaksaa korvillesi? Vaikka painotalon työntekijät pyrkivät puhumaan asiakkaiden kanssa ns. arkikielellä, voi joukkoon eksyä jokunen pätkä ammattisanastoa. Kokosimme blogiin listan yleisimmin esiintyvistä termeistä, joiden tunteminen helpottaa asiointia painotalon kanssa. Nappaa termit muistiin!

Lue lisää

Haku päällä! Oletko sinä etsimämme IT-tukihenkilö?

Etsimme meille Niinille äitiysloman ajaksi IT-tukihenkilöä Helsinkiin työskentelemään n.25h/vko viikossa. Oletko sinä etsimämme aktiivinen ja ratkaisukeskeinen IT-asiantuntija? Lue lisää avoimesta työpaikasta!

Lue lisää

Ekologiset painotuotteet - onko sellaisia?

Vihreät arvot ovat tärkeitä kaikenlaisessa kuluttamisessa. Ekologisia valintoja ja toimintoja pyritään tekemään entistä enemmän kaikilla elämän osa-alueilla - niin myös yritysmaailmassa ja siellä lähes välttämättömissä mainosmateriaaleissa. Mutta voiko painotuote olla ekologinen? Tästä artikkelista voit lukea meidän vinkkejä siihen miten voit vaikuttaa painettavien mainostuotteiden ympäristöystävällisyyteen!

Lue lisää

Aloittava yrittäjä, kaikesta ei tarvitse selvitä yksin – tutustu painotalojen tarjontaan

Asteletko yrittäjyytesi ensimmäisiä askeleita? Paljon on tapahtunut, että olet päässyt tähän pisteeseen ja paljon tulee varmasti vielä tapahtumaan. Yrityksesi on nyt totta ja olemassa, mutta se ei kuitenkaan pelkästään riitä. Se pitää saada olemaan olemassa myös tuleville asiakkaillesi.

Lue lisää