Seinäkalenteri omista kuvista on ainutlaatuinen ja persoonallinen loppuvuoden suosikkilahja niin isänpäiväksi kuin isovanhemmille joululahjaksi. Itse suunniteltu kalenteri on myös mainio ja käytännöllinen yrityslahja yhteistyökumppaneille tai henkilökunnalle.

Verkkokaupassamme voit teettää seinäkalenterin ensi vuodelle omista kuvista tai brändi-ilmeen mukaisesti.

Ajaton lahjaidea

Kalenteri itsessään on toki kaikkea muuta kuin ajaton, mutta lahjaideana se pitää pintansa vuodesta toiseen. Rakkaat muistot läsnä vuoden jokaisena päivänä tuovat iloa kodin tai toimiston seinällä.

Kokoa siis kuvakalenteri haluamistasi kuvista ja valitse vain haluamasi määrä kalentereita.

Kalenterin suunnittelussa (kuten muissakin painotuotteissa) vain taivas on rajana. Mitä haluat viestittää kuukausittain kalenterilahjan saajalle. Onko se kuukauteen sopiva kuva, mietelause tai kuinka kalenteri voisi toimia markkinointikeinona.

Muistuttaako se tarpeellisesta tuotteesta kuluvana sesonki viihdyttävällä tavalla vai sisältääkö se arvoituksen joka selviää vasta kuun vaihduttua. Anna meidän toteuttaa sinun luova ideasi!

 

Kuvakalenterin tilaaminen on helppoa

Olemme tehneet kuvakalenterin tilaamisesta mahdollisimman yksinkertaista. Voi ladata oman aineistosi tai suunnitella kuvakalenterin helpon suunnittelutyökalumme avulla. Kalenteriin lisätään 14 kuvaa (12 kuukautta + etu- ja takakansi).

Kalenterin koko on avattuna A3 (29,7 x 42 cm) ja kalenteri sisältää suomalaiset juhlapyhät ja nimipäivät. Voit valita materiaaliksi puolikiiltävän silk-paperin tai mattapintaisen offset-paperin. Olemme esivalinneet materiaalit, jotka ovat sopivan jämäköitä seinäkalenteriin ja samalla toistavat tekstit ja värit laadukkaasti. Kalenteri on nidottu keskeltä ja siinä on reikä ripustamista varten. Tuotteet valmistetaan Suomessa.

Vinkki!

Tee kuvakalenterin suunnittelusta hauskaa ja kuvatkaa yhdessä hauskat kuvat kalenteriin esimerkiksi työ- tai harrastusporukalla.

 

Seinäkalenterit varainhankintaan

Seinäkalenteri on loistava tuote varainhankintaan urheiluseuroille ja yhdistyksille tai vaikkapa koululuokille. Kalenteri on varainhankintaan mainio tuote siksi, että se on persoonallinen, käytännöllinen ja isommissa määrissä hyvin edullinen tuote tilata.

Katso myös muut joulu- ja lahjasesongin suosikit, kuten:

Sisustustaulu
Suunnittele ja tilaa persoonallinen sisustustaulu omaan kotiin tai lahjaksi.

Joulukortit
Sopivat niin sukulaisille lähetettäväksi, yrityksen yhteistyökumppaneille kuin koululaisille, valokuvaajille ja taitelijoille tuotteeksi esimerkiksi joulumyyjäisiin.

Joulukuusitarra
Uudelleenkiinnitettävä ja allergisoimaton ikikuusi, jonka voi koristella hauskoilla joulupalloilla.

Lahjaideoita isälle ja jouluun

Sisustustaulut

Sisustustaulu A0

From 0,00
From 0,00

Kutsut ja kortit

Joulukortti

(1)
From 0,00

Kutsut ja kortit

Pakettikortti

From 0,00