Skip to content

Elämme uutta normia ja siihen liittyy paljon muistutus- ja huomioviestintäpintoja. Keräsimme sinulle erilaisia viestintäpintoja jo valmiiksi, joista saat ideoita ja ajatuksia omaan viestintääsi.

Niini tarjoaa asiakkailleen myös tilasuunnittelua yhteistyökumppani Riemusta-suunnittelutoimiston Kristan ja Miian taitavin voimin. He ovat palkittuja suunnittelijoita, jotka rakkaudella ratkovat asiakkailleen toimivat tilat kustannustehokkaasti. Ja varsinkin nyt, jossa jo olemassa olevat tilat pitää uudelleen sovittaa niin, että turvavälit ja muut reunaehdot täyttyvät unohtamatta yrityksen työhyvinvointia, viihtyvyyttä ja yritysbrändiä. Tilasovituksella ratkaiset kauttamme tämän haasteen. Teemme nopeasti ja ketterästi yhdessä asiakkaiden toiveiden mukaan toimivat ja turvalliset työ- ja asiakastilat. Tilasovitus mahdollistaa 3D-ympäristössä erilaisten elementtien uudelleen organisoinnin ja ideoinnin ennen kuin yhtään kalustetta on siirretty. Infokyltit, tarrat ja opasteet soljuvat tilaan suunnittelusti ja turvallinen työympäristö luo parempaa työhyvinvointia. Tutustu tilasuunnitteluun ja -sovitukseen.

Ole rohkeasti yhteydessä Niiniin. Autamme sinua ideasta toteutukseen, toimituksesta asennukseen. Meillä on paljon tyytyväisiä asiakkaita, joille annamme palveluissamme nopeus-, tyytyväisyys- ja innovaatiotakuut.

Kiinnostuitko? Aloita sillä, että ota yhteyttä myyntiimme, niin sovitaan tapaaminen, jossa kerromme palvelustamme ja kartoitamme tarpeesi.

Perheyrityksenä välitämme aidosti asiakkaistamme ja toisistamme, ja asiantuntevat niiniläiset jeesaavat sinua aina parhaansa mukaan.

Tilaat myös kätevästi ja helposti painotuotteita verkossa 24/7 www.niinishop.fi