Räätälöity tilauskanava Niinishop päivittyy!  

Mutta mikä on Niinishop?  

Tarjoamme asiakkaillemme räätälöidyn tilauskanavan erilaisten painotuotteiden tilaamiseen. Tilauskanava sopii loistavasti esimerkiksi franchise-ketjuille, monitoimipaikkaisille yrityksille ja julkisille toimijoille. Tilauskanava räätälöidään yrityksen brändin ja tarpeiden mukaisesti. Palvelu on käytössä 24/7 ja palvelun kautta asiakkaat ja loppukäyttäjät voivat tilata helposti erilaiset markkinointimateriaalit yhdestä paikasta. 

Niinishopista tulee Niini Myprintdesk – mistä on kyse? 

 
Pyrimme jatkuvasta parantamaan tilauskanavan ympäristöä, joten meille on ilo ilmoittaa, että tammikuun lopussa, tarkemmin sanottuna keskiviikosta 31.1.2024 klo 12 lähtien Niinishop tunnetaan nimellä NIINI MyPrintdesk. 
 
Tilauskanavan käyttöliittymä asiakkaille ja käyttäjille säilyy ennallaan, vain nimi ja kirjautumisosoite muuttuvat. Jatkossa pääset kirjautumaan Niinin tilauskanavaan osoitteessa: https://niini.myprintdesk.net/. 

Päivityksellä parannamme järjestelmän hallinnointia, joka parantaa meidän kykyämme palvella sinua ja organisaatiosi tarpeita paremmin. Henkilökohtainen käyttöliittymäsi pysyy ennallaan. 

Milloin päivitys tapahtuu? 

Päivitys suoritetaan 30.1. klo 15:00 – 31.1 klo 12:00 välisenä aikana, jolloin Niinishopin kautta tilaaminen ei valitettavasti ole mahdollista.  

Päivityksen aikaiset välttämättömät Niinishop-tilaukset voit tehdä sähköpostilla myynti@niini.fi tai soittamalla numeroon 010 6803 400. 

Olemme innoissamme tästä parannuksesta tilauskanavan suhteen. Kiitos luottamuksestasi valitessasi tilauskanavaksi Niinishopin, yhteistyömme jatkuu MyPrintdeskissä. 
 
Jos olet Niinishopin käyttäjä ja sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita, ota rohkeasti yhteyttä asiakastukeemme osoitteessa helpdesk@niini.fi 
 
Tai jos haluat kuulla lisää tilauskanavan mahdollisuuksista helpottaa yrityksenne kampanja- ja markkinointimateriaalien tilausta, ota yhteyttä myyntiimme