Skip to content

Takaisin

Toimivan mainostuotteen salaisuudet

Käyntikortti, esite, flyer, roll up, mainoslakana, kalenteri, mainostarra… Erilaisten painettujen mainostuotteiden ja -materiaalien valikoima on laaja. Joskus voi olla haastavaa tietää, mikä olisi paras valinta omaan tarpeeseen. Kurkistetaanpa hiukan mainosmateriaalien sielunelämään tarkemmin.

Esitteet ja flyerit ovat nopeaa jakotavaraa

Mikä tahansa mainostuote toimii parhaiten, kun mietittynä on pari perusasiaa. Kaiken lähtökohtana on tarkoitus. Minkälaiseen käyttöön ja millaiselle kohderyhmälle mainostuote on suunnattu? Onko mainostuotteen tarkoitus toimia brändisi vahvistajana vai kenties uuden tuotteen tai palvelun mainoksena?

Erilaisissa tilanteissa toimivat erilaiset tuotteet. Jos esimerkiksi tavoitteena on levittää tietoa uuden liiketilan avajaisista mahdollisimman monelle, on silloin helposti käteen annettava ja mielenkiinnon herättävä flyer oiva valinta. Jos taas jokin palvelusi kaipaa yksityiskohtaisempaa mainosta, esite saattaisi olla tarkoitukseen sopiva.

Esitteellä ja flyerilla voit kertoa yrityksesi tarinan sekä esitellä tuotteesi ja palvelusi. Esitteet ovat ennen kaikkea yrityksesi brändin rakentaja ja olennainen osa markkinointiviestintää. Esitteet ja flyerit toimivat monessa tilanteessa – messuilla, tapahtumissa, asiakastilaisuuksissa, myynnin tukimateriaalina tai kadulla nopeana jakotavarana. Esitteisiin voidaan myös tehdä liitteitä liimatäpällä tai irrotettaviksi pinnoiksi.

Painetussa mainostuotteessa ehdottomasti tärkeää on laatu. Laadukas materiaali, taitava suunnittelu ja taitto sekä viimeistelty design antavat laadukkaan ja luotettavan kuvan yrityksestäsi.

Messuseinä, roll up ja muut messumateriaalit auttavat erottautumaan tapahtumissa

Onnistuneet messut, tilaisuudet ja tapahtumat vaativat huolellista suunnittelua. Millaisen viestin ja mielikuvan yrityksestäsi haluat messukävijöille antaa? Erilaisilla messumateriaaleilla voidaan tuoda esittelytilaan pieniä yksityiskohtia, jolla herätetään huomiota, vahvistetaan brändimielikuvaa ja tehdään asiakkaaseen lähtemätön vaikutus.

Monipuoliset popup- ja messuseinäkkeet ovat nopea, kustannustehokas ja brändi-ilmeen mukainen toimiva tilaratkaisu kompaktissa paketissa. Messuseinäkkeitä on erilaisia, ja niihin voidaan laittaa mainosvuodat niin etupuolelle, sivuille kuin taakse, joten sitä voidaan käyttää messujen ja tapahtumien lisäksi esimerkiksi tilanjakajana vaikka yrityksesi aulatilassa tai avokonttorissa.

Roll upit puolestaan luovat nopeasti ja näyttävästi brändisi ilmeen. Alumiinirunkoinen rollup on nopea, yksinkertainen koota ja kevyt kantaa. Se kulkee siis näppärästi mukana mihin vain! Roll up -banderollit ovat kestävä tuote pitkäaikaista käyttöä varten, ja ne auttavat kiinnittämään huomion brändiisi, tuotteeseesi tai hankkeeseesi hektisessä ympäristössä.

Käyntikortit sekä kirjekuoret ja -pohjat brändisi viimeistelyyn

Yksityiskohdilla on merkitystä, joten niiden mahdollisuudet kannattaa hyödyntää viimeistä piirtoa myöten. Yrityksen käyntikortit kuvastavat yrityksesi imagoa ja toimintaa. Eri materiaalivalinnoilla ja jälkikäsittelyillä voidaan luoda yrityksellesi ja brändi-ilmeeseesi sopivat käyntikortit. Kun jätät jälkeesi hienon ja laadukkaan käyntikortin, teet vaikutuksen ja jätät pitkäaikaisen muistijäljen yrityksestäsi ja palveluistasi.

Yritysilmeesi mukaiset personoidut lomakkeet, kirjekuoret sekä laskut viimeistelevät brändimielikuvan ja auttavat juuri sinun yritystäsi jäämään asiakkaittesi sekä sidosryhmiesi mieleen.

Luota painettujen mainostuotteiden osalta asiantuntijaan! Monipuolisiin painotuotepalveluihimme kuuluvat kaikki viestintään tarvitsemasi pinnat ja materiaalit. Yksilölliseen palveluumme kuuluu suunnittelupalvelut ideasta toteutukseen. Saat meiltä yhden luukun taktiikalla kaiken ideoinnista perille lähetykseen, laadukkaasti ja nopeasti.

Ota yhteyttä  p. 010 6803 400 myynti@niini.fi   Pyydä tarjous

Kuka jeesaa? No Niini

Aihealue: Blogi

Puhu painoa - lyhyt oppimäärä painotuotteiden sanastosta

Oletko tilaamassa painotuotteita, mutta osa tuotteisiin liittyvästä sanastosta on täyttä siansaksaa korvillesi? Vaikka painotalon työntekijät pyrkivät puhumaan asiakkaiden kanssa ns. arkikielellä, voi joukkoon eksyä jokunen pätkä ammattisanastoa. Kokosimme blogiin listan yleisimmin esiintyvistä termeistä, joiden tunteminen helpottaa asiointia painotalon kanssa. Nappaa termit muistiin!

Lue lisää

Haku päällä! Oletko sinä etsimämme IT-tukihenkilö?

Etsimme meille Niinille äitiysloman ajaksi IT-tukihenkilöä Helsinkiin työskentelemään n.25h/vko viikossa. Oletko sinä etsimämme aktiivinen ja ratkaisukeskeinen IT-asiantuntija? Lue lisää avoimesta työpaikasta!

Lue lisää

Ekologiset painotuotteet - onko sellaisia?

Vihreät arvot ovat tärkeitä kaikenlaisessa kuluttamisessa. Ekologisia valintoja ja toimintoja pyritään tekemään entistä enemmän kaikilla elämän osa-alueilla - niin myös yritysmaailmassa ja siellä lähes välttämättömissä mainosmateriaaleissa. Mutta voiko painotuote olla ekologinen? Tästä artikkelista voit lukea meidän vinkkejä siihen miten voit vaikuttaa painettavien mainostuotteiden ympäristöystävällisyyteen!

Lue lisää

Aloittava yrittäjä, kaikesta ei tarvitse selvitä yksin – tutustu painotalojen tarjontaan

Asteletko yrittäjyytesi ensimmäisiä askeleita? Paljon on tapahtunut, että olet päässyt tähän pisteeseen ja paljon tulee varmasti vielä tapahtumaan. Yrityksesi on nyt totta ja olemassa, mutta se ei kuitenkaan pelkästään riitä. Se pitää saada olemaan olemassa myös tuleville asiakkaillesi.

Lue lisää