Skip to content

Seinäkkeitä on erilaisia, ja niihin voidaan laittaa mainosvuodat niin etupuolelle, sivuille kuin taakse, joten voit käyttää seinäkettä esimerkiksi tilanjakajana. Kuljetuslaatikko muuntuu pöydäksi, jonka sisälle saat isossa mallissa hyllylevytkin. Lisävarusteita on useita: hyllylevyt seinäkkeen sisälle valoilla, kaiuttimet, valaisimet ja esitetelineet.

Suunnitteletko kenties pintoja ja tilanjakajia, jolla lisäät arkeen paluun turvallisuutta ja silti brändiäsi ja työhyvinvointia tukien. Keräsimme sinulle ideoita ja ehdotuksia esitteeseen.

Kerro meille tarpeesi, niin tarjoamme sinulle toimivimman ratkaisun esimerkiksi seuraavilla seinäkemalleilla:

Taustaseinäkkeet

Väriseekö Teamsin taustakuva ikävästi taustalle? Tai haluatko piilottaa sotkuisen keittiön? Meillä on tähän ratkaisu, kätevä taustaseinäke, kahdessa eri leveydessä. Materiaali on miellyttävä kangas ja 1,2 m tai 1,5 m leveä kätevä mekanismi nousee helposti taustalle ja kulkee kätevässä kangaskassissa. Taustakorkeutta voi myös 1,2 m leveässä mallissa säätää. Myöhemmin vaihdat vain vuodan ja teet pinnasta vaikka yrityksesi mainospinnan, kuinka kätevää.

 

Ota yhteyttä Niinin myyntiin 010 6803 400 | myynti@niini.fi

Popup-seinäkkeet

Popup-seinäkkeet ovat monimuotoinen ja kätevä tapa rajata tiloja, rakentaa messuosastoja tai muita mainosseinäkkeitä.

Popup-seinäke kätevä mekanismi, jolla saat rakennettua vaikkapa messuosaston. Mekanismin voi vuorailla ympäriinsä, ja sitä on mahdollista ostaa kaarevana tai suorana.

Kaareva popup-seinä ja pöytärunko

 

Taustaseinäkkeenä popup-seinää löytyy mm.

  • 3 x 3 kaareva
  • 4 x 3 kaareva
  • 3 x 3 suora
  • 4 x 3 suora

Kuljetuslaatikkoon pakataan koko seinäke kaikkine osineen, ja sitä on helppo kuljettaa auton peräkontissa sekä liikutella vedettävillä pyörillä, ja samalla kuljetuslaatikko toimii pöytänä, jolle on oma vuotansa sekä hyllylevyt.

Classic Frame -seinäkkeet

Frame-seinäke rakennetaan alumiinisesta rungosta, ja kangasvuota pujotetaan siihen nopeasti ja kätevästi silikonireunuksen avulla. Mekanismiin on mahdollista saada myös valot.

Alla muutama esimerkki ravintola- ja kampaamotilan seinäkkeistä, varsinkin nyt, kun turvavälistä on pidettävä huolta.

 

 

Frame-seinäkkeellä rajaat tiloja tai teet vaikkapa messuosaston.

Fabric-seinäkkeet

Frame-seinäkkeiden lisäksi toimiva tausta- tai tilaseinäke on Fabric-seinäke, jolla saat nopeasti haltuun isojakin pintoja. Decotex-kangas on kestävä ja näyttävä materiaali. Seinäkettä tilataan mm. taustaseinäksi kuvauksille, tapahtumiin ja messuille. Se toimii myös kätevänä huomionherättäjänä.

Fabric-seinäkkeellä teet näyttävän ja huomiota herättävän pinnan.

Taustalla Fabric-seinäke Niinin asiakastilaisuudessa

Teemme myös yhteistyössä suunnittelutoimisto Riemustan kanssa tilasuunnittelua ja -sovituksia, jos pohdit seinäkkeiden käyttöä tilanjakajana. Lue lisää tilasuunnittelusta.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä myyntiin tai jätä tarjouspyyntö alla.

Videot on tuottanut ja antanut käyttöön alihankkijamme Sesoma Oy.

Graafinen suunnittelumme

suunnittelee sinulle seinäkkeen kaikkine pintoineen.

    Tarjouspyyntö painopalveluista