Skip to content

Esitteessä voit kertoa yrityksesi tarinan, esitellä tuotteesi ja palvelusi. Esitteet ovat ennen kaikkea yrityksesi brändin rakentaja ja olennainen osa markkinointiviestintää, oli sitten kyseessä messut, tapahtumat, asiakastilaisuudet, myynnin tukimateriaali tai muu viestintä. Esitteiden koot ja paperimateriaalit vaihtelevat aina tarpeesi mukaan. Niinin ammattitaitoinen henkilökunta osaa auttaa sinua löytämään juuri sen oikean materiaalin jälkikäsittelyineen, jolloin ideasi saavat aina arvoisensa painon. Toteutamme toiveittesi mukaiset esitteet myös pikaisella aikataululla ja vain kerralla tarvittavan määrän, jolloin voidaan säästää materiaalikuluissa. Katso esite- ja flyerideoita Niinin Pinterestistä.

Yleisimmät esitteet taitetaan arkista monisivuiseksi esitteeksi. Arkki voidaan taitaa eli nuutata puoliksi, jolloin siitä tulee nelisivuinen esite. Tai se voidaan taittaa kerien, haitarina tai porttitaittona, jolloin esitteeseen saadaan sivumääräksi kuusi sivua. Erilaiset taittotavat vaikuttavat esitteen sisältöön, joten päätös, millainen esite rakennetaan pitää tehdä jo hyvin alkuvaiheessa. Arkin suunta voidaan myös kääntää, jolloin saadaan 4-sivuinen pystyyn taitettu esite.

Esitteitä voi taittaa monella tapaa, tässä yleisimmät tavat.

Esitteisiin voi myös tehdä liitteitä liimatäpällä tai irrotettaviksi pinnoiksi. Parhaimman lopputuloksen saat, kun otat yhteyttä myyntimme ja käyt tarpeesi läpi heidän kanssaan. Tehdään sinulle toimivin esite, yhdessä.

Tarjoamme myös ammattitaitoista suunnittelupalvelua esitteiden ja muiden markkinointimateriaalien tekoon. Halutessasi voit lähettää esitteesi asiakkaille tai muille kohderyhmille, hoidamme sen puolestasi suoramarkkinointipalveluidemme kautta.

Muistathan, että tilaat esitteitä ja flyereita myös helposti verkkokaupastamme.

    Tarjouspyyntö painopalveluista