Skip to content

Yrityksen käyntikortit kuvastavat yrityksen imagoa ja toimintaa. Eri materiaalivalinnoilla ja jälkikäsittelyillä voit luoda yrityksellesi sopivat käyntikortit. Käyntikortti on tavallisimmin valkoiselle kartongille painettu, yleensä mitoiltaan 90 mm x 50 mm kokoinen kortti, johon on painettu omistajan nimi, yrityksen logo ja muut yritystunnukset ja yhteystiedot. Toimitamme kortit nopeasti, lyhyelläkin varoitusajalla. Joskus peruskortti ei ole riittävä, ja voit hyödyntää Pinterest-tiliämme ideoinnissa. Sinne olemme keränneet erilaisia myös käyntikortteista.

Kurkkaa täältä ideoita. Jos sinulla on jo valmis idea, niin myyntimme auttaa sinua niin paperin, muodoin kuin erikoisefektien valinnassa.

Voit tilata käyntikortit myös verkkokaupastamme. Paperivaihtoehtoiksi olemme valinneet parhaat käyntikortteihin soveltuvat paperit. Lataat vain valmiin aineistot, tilaat ja maksat – helposti ja kätevästi, 24/7. Tilaa kortit täältä.

Käyntikortit soveltuvat mainiosti myös yrityksellesi räätälöitävän verkkokaupan tuotteeksi. Verkkokaupasta tilattaessa käyntikorttien tietoja voi tarvittaessa päivittää reaaliajassa ja tilata 24/7 – pelkkä nettiyhteys riittää. Lisätietoa räätälöitävästä verkkokaupasta löytyy täältä.

    Tarjouspyyntö painopalveluista