Lehdet ja kirjat

Kysy tarjous

Yritykselläsi on bränditarina, joka vaatii kertomista. Mikäpä parhaimpia keinoja kuin asiakaslehti painettuna ja diginä. Meiltä onnistuu lehdet ja kirjat.

Lehden viimeistelty ulkoasu syntyy painossa. Korkeatasoinen painotekniikka varmistaa laadukkaan sekä virheettömän painojäljen. Valitsemillasi materiaaleilla vaikutat lehden lopputulokseen ja viimeistelet tuotteen. Asiakas- ja jäsenlehden tekeminen etenkin sivutyönä vie yllättävän paljon aikaa. Autamme mielellämme lehden toimitustyössä ja hoidamme laadukkaasti sekä nopeasti lehden painamisen ja postittamisen.

Toimitamme lehdet ja kirjat sovitulla aikataululla

Luotettava toimitusaikataulumme takaa, että tavoitat lukijakuntasi aikataulun mukaisesti, oli kyseessä sitten pienempi tai suurempi painosmäärä. 

Painos kuin painos onnistuu. Me painamme kirjat pienistä taskuniteistä aina suuriin teoksiin saakka. Toimitamme sinulle viimeistellyn ja laadukkaan tuotteen. Toteutamme laadukkaat liimanidotut kirjat nelivärisinä tai mustavalkoisina, digitaalisesti tai offset-painotekniikalla. Painamme kirjoja pieninä ja suurina painoksina, järkevällä hinnalla ja lyhyellä toimitusajalla. Autamme tarvittaessa myös kirjojen graafisessa suunnittelussa ja taitossa. Voit toimittaa meille kuva-aineistosi ja tekstisi, me teemme valmiin painotuotteen.

Viimeistele kirjasi kestämään

Kirjojen kannet voidaan jälkikäsitellä kestämään käyttöä paremmin. Vaihtoehtoisia painopinnan suojia ovat offsetlakka (matta), UV-lakka (kiiltävä tai matta), laminointi (kiiltävä tai matta) sekä Soft Touch –laminointi (matta, silkkinen sormituntuma). Kysy lisää myynnistämme.

Kysy tarjousta "Lehdet ja kirjat"

"*" näyttää pakolliset kentät

Voit valita haluamasi toimipisteen (valinnainen)