Käyttöohjeet

Kysy tarjous

Käyttöohjeiden, manuaalien ja asukaskansioiden painatus

Jokainen joskus sinikeltaisen huonekalun koottuaan tietää kuinka tärkeää on hyvät ohjeet. Ja kuinka tärkeää on ohjekirjan suunnittelu niin, että ohjeen lukeminen onnistuu myös ilman vapaata kättä.

Olemme toteuttaneet useita erilaisia käyttöohjeita ja manuaaleja valmistavaan teollisuuteen sekä asukaskansioita rakennuttajille. Tunnemme eri alojen vaatimukset ja käyttötarpeet. Toteutamme käyttöohjeiden painatuksen nopeasti ja laadukkaasti.

Alasta ja käyttökohteesta riippuen painamme käyttöohjeet ja erilaiset manuaalit wire-, kampa- tai liimasidonnalla. Sidonta vaikuttaa paitsi ohjekirjan ulkonäköön, mutta myös käytettävyyteen. Wire- eli kierresidonnalla ohjekirja pysyy avoinna halutussa kohdassa asennustyötä keskeyttämättä. Ulkonäöllistä tyylikkyyttä sidontaan saa piilowirellä.

Käyttöohjeet ja huolto-ohjekirjat

Käyttöohjeita on tänä päivänä paljon siirretty digitaaliseksi. Fyysinen käyttöohje on aina saatavilla niin toimintakatkojen aikaan, keskellä metsää kuin vaikkapa mökillä internetin ulottumattomissa. Käyttöohjeet ovat osa laitteen käytön turvallisuutta.

Autamme valitsemaan laadukkaat materiaalit käyttö- ja asennusohjekirjoihin. Tarvitaanko ohjeilta säänkestävyyttä tai pitääkö siitä voida pyyhkiä rasvatahroja (työkoneet) vai onko tärkeintä vaikkapa kokoamisohjeen pysyminen avoinna oikealta aukeamalta itsekseen.

Asukaskansiot

Asukaskansiot ja erilaiset talon omistajan käsikirjat kokoavat tärkeät tiedot uuden asunnon asukkaalle samoihin kansiin. Asunnon kodinkoneiden käyttöohjeet, huolto-ohjeet, tiedot käytetyistä pintamateriaaleista ja toimintaohjeet on tärkeä löytää helposti samasta paikasta.

Katso myös muut rakennusalan palvelumme.

Paino käyttöohjeille

Etsitkö painotaloa käyttöohjeiden painatukseen tai asukaskansioiden tulostukseen? Anna asiantuntijoidemme auttaa, pyydä tarjous!

Käyttöohjeet ja manuaalit PDF

Kysy tarjousta "Käyttöohjeet"

"*" näyttää pakolliset kentät

Voit valita haluamasi toimipisteen (valinnainen)