Esitteet ja flyerit

Kysy tarjous

Esitteet ja flyerit rakentavat brändiäsi ja avaavat asiakkaallesi palveluitasi sekä tuotteitasi. Ne ovat oleellinen ja tärkeä osa yrityksesi viestintää. 

Esitteessä voit kertoa yrityksesi tarinan, esitellä tuotteesi ja palvelusi. Esitteet ovat ennen kaikkea yrityksesi brändin rakentaja ja olennainen osa markkinointiviestintää, oli sitten kyseessä messut, tapahtumat, asiakastilaisuudet, myynnin tukimateriaali tai muu viestintä. Esitteiden koot ja paperimateriaalit vaihtelevat aina tarpeesi mukaan. Niinin ammattitaitoinen henkilökunta osaa auttaa sinua löytämään juuri sen oikean materiaalin jälkikäsittelyineen, jolloin ideasi saavat aina arvoisensa painon. Toteutamme toiveittesi mukaiset esitteet tarvittaessa myös pikaisella aikataululla ja vain kerralla tarvittavan määrän, jolloin voidaan säästää ympäristön lisäksi myös materiaalikuluissa. 

Yleisimmät esitteet taitetaan arkista monisivuiseksi esitteeksi. Arkki voidaan taitaa eli nuutata puoliksi, jolloin siitä tulee nelisivuinen esite. Tai se voidaan taittaa kerien, haitarina tai porttitaittona, jolloin esitteeseen saadaan sivumääräksi kuusi sivua. Erilaiset taittotavat vaikuttavat esitteen sisältöön, joten päätös, millainen esite rakennetaan pitää tehdä jo hyvin alkuvaiheessa. Arkin suunta voidaan myös kääntää, jolloin saadaan 4-sivuinen pystyyn taitettu esite.

Esitteet ja flyerit taittomahdollisuudet

Esitteitä voi taittaa monella tapaa, tässä yleisimmät tavat.

Esitteisiin voi myös tehdä liitteitä liimatäpällä tai irrotettaviksi pinnoiksi. Parhaimman lopputuloksen saat, kun otat yhteyttä myyntimme ja käyt tarpeesi läpi heidän kanssaan. Tehdään sinulle toimivin esite, yhdessä.

Tarjoamme myös ammattitaitoista suunnittelupalvelua esitteiden ja muiden markkinointimateriaalien tekoon. Halutessasi voit lähettää esitteet ja flyerit asiakkaille tai muille kohderyhmille, hoidamme sen puolestasi suoramarkkinointipalveluidemme kautta.

Tiesithän, että voit tilata esitteet ja flyerit helposti myös suoraan verkkokaupastamme

A4 esitteet

Esite A4

From 0,00

Flyerit

Flyer A6

From 0,00

Ekologiset esitteet

Ekologinen esite, 4-sivua

From 0,00

Ekologiset painotuotteet ♻️

Ekologinen flyer

(1)
From 0,00

Ekologiset esitteet

Ekologinen taitettu esite

From 0,00
From 0,00
From 0,00

A4 esitteet

A4-esite, taitettu

From 0,00

Kysy tarjousta "Esitteet ja flyerit"

"*" näyttää pakolliset kentät

Voit valita haluamasi toimipisteen (valinnainen)