Lomakkeet ja kirjekuoret

Kysy tarjous

Laskut, kirjeet, saatteet ja lomakkeet – muotoa vaihtamalla vaihtuu helposti myös käyttötarkoitus. Paketoi se kirjekuoreen, sulje se vaikka tarralla.

Kauttamme tilaat vaivattomasti myös lomakkeet. Jos tarvitset lomakkeistasi sähköisesti täytettävät versiot, voimme tehdä niistä joko pelkästään sähköiset versiot tai sekä paperiset että sähköiset. Asiantuntijuutemme kattaa myös saavutettavuusdokumentit lomakkeista erilaisiin muihin sähköisiin pohjiin.

Lomakkeita on monenlaisia ja -kokoisia. Saatteet voidaan liimata vihoksi, josta on helppo repiä aina yksi sivu kerrallaan. Perinteiset lomakkeet ovat yleensä koko A4 tai A5, pystyyn tai vaakaan, mutta lomakkeiston ei ole pakko olla aina perinteinen. Käyttökohde usein määrittää koon, ja pitääkö lomakkeelle tulostaa omassa käytössä tai painaa yritysilme pohjalle.

Postittamista ja lähettämistä varten tarvitaan usein kirjekuoria. Niitä on paljon erilaisia. Konepostitettavissa kuorissa on kostutettava suljentaläppä, kun taas käsin suljettavissa kuorissa on tarranauhallinen suljentaläppä. Läppä voi olla pitkällä sivulla (kirjekuori) tai lyhyellä sivulla (kirjepussi). Vastaanottajan tiedot voidaan tulostaa suoraan kuoreen tai kirjekuori voi olla ikkunallinen, jolloin vastaanottajan tiedot näkyvät suoraan sisälle laitettavan kirjeen osoitekentästä. Ikkunallisia kuoria on useisiin erilaisiin käyttötarkoituksiin. Vaikka kirjekuoressa on liimapinta, niin markkinointimielessä yksityiskohdilla on taas merkitystä. Kuoreen voi liimata erilaisia tarrapintoja suljentaan tai kuoren etupuolelle korostamaan etua tai tarjousta.

Kysy tarjousta "Lomakkeet ja kirjekuoret"

"*" näyttää pakolliset kentät

Voit valita haluamasi toimipisteen (valinnainen)