Skip to content

Painamme kutsut ja kortit, esim. nimikortit yksityis- ja yritystilaisuuksiin toiveittesi mukaan. Laajasta paperivalikoimastamme löytyy varmasti sopiva vaihtoehto. Kutsuja ja kortteja tilattaessa loppuun asti huolitellun vaikutelman tekee samasta materiaalista valmistetut kirjekuoret. Kysy lisää vaihtoehdoista.

Graafisen suunnittelupalvelumme avulla yksinkertaisestakin luonnoksesta voidaan tehdä mieleenpainuva. Tutustu graafiseen suunnittelupalveluumme.

Tarjoamme nyt kaksipuolisen postikortin joulumielen hinnalla NiiniShop-verkkokaupasta

Tarjous ja hinnat ovat voimassa 8.12.2019 asti ja tarjous on lunastettavissa ainoastaan verkkokaupastamme. Verkkokaupassa voit tehdä kortin älykkään suunnitteluntyökalun avulla juuri oman näköiseksi. Suunnittelutyökalusta löydät esimerkkivideon joulukortin teosta, jossa opastetaan työkalun käyttöön. Teet sitten esimerkkimme joulukortin tai kutsun asiakkaallesi, onnistut työkalulla varmasti. Tutustu videoon YouTube-kanavallamme.

Koko                  A6 (105 x 148 mm)

Laajuus             2 sivua (kaksipuolinen)

Paperi               Enso coat 275 g

Värillisyys        4/4

Jälkikäsittely   laatikkopakkaus

Hinnat alkaen  100 kpl      50,23 €, alv 0 % (62,29 €, sis. alv. 24 %)

Noudatamme graafisen alan yleisiä toimitusehtoja. Onko sinun yritykselläsi Niinin verkkokauppa? Huomioithan, että silloin sinun täytyy rekisteröityä NiiniShoppiin ja luoda itsellesi omat tunnukset verkkokauppaamme. Mikäli käytät yrityksesi verkkokauppatunnuksia, päädyt yrityksesi verkkokauppaan.