Skip to content

Takaisin

Laatu syntyy pitkäjänteisellä tekemisellä

Meille laatu on yksi asiakaskokemuksen elementeistä. Laatu yhdessä ympäristöarvojen kanssa on Niinin toiminnassa aina etusijalla. Laatu ei tarkoita ainoastaan asiakkaan tilaaman tuotteen vaatimusten mukaisuutta, vaan laatu ulottuu kaikkiin toimintoihin tarjouskyselystä valmiin tuotteen toimitukseen. Puolueettoman auditointiyrityksen suorittamassa auditoinnissa tarkastellaan yrityksen laadunhallintajärjestelmää ja sen eri prosesseja, toiminnan suunnittelua ja ohjausta, seurantaa, mittausta, analysointia ja arviointia sekä useita muita kriteereitä.

Koronan aiheuttamista poikkeavista olosuhteista huolimatta Niini & Co Oy:n laatujärjestelmä auditoitiin ISO9001:2015 kriteeristön mukaisesti ja sille myönnettiin jatkosertifikaatti seuraavalle kolmevuotiskaudelle.

Auditoijan lausunto: ”Auditointi on tehty sertifiointitoimialan kansainvälisten akkreditointisäännösten pohjalta luotujen menettelyjen mukaisesti sekä riippumattomuudesta ja ammattieettisistä periaatteista johdettujen sääntöjen puitteissa. Johtopäätöksenä voidaan todeta, että sertifioinnin toimialakuvaus on soveltuva organisaation toimintaan nähden sekä vahvistaa, että auditoinnin tavoitteet on saavutettu.”

Asiakkaalle tämä Niinillä näkyy mm. takuiden muodossa – lupaamme asiakkaillemme tyytyväisyys-, nopeus- ja ideatakuut. Lue lisää aiheesta

Aihealue: Uutiset

Puhu painoa - lyhyt oppimäärä painotuotteiden sanastosta

Oletko tilaamassa painotuotteita, mutta osa tuotteisiin liittyvästä sanastosta on täyttä siansaksaa korvillesi? Vaikka painotalon työntekijät pyrkivät puhumaan asiakkaiden kanssa ns. arkikielellä, voi joukkoon eksyä jokunen pätkä ammattisanastoa. Kokosimme blogiin listan yleisimmin esiintyvistä termeistä, joiden tunteminen helpottaa asiointia painotalon kanssa. Nappaa termit muistiin!

Lue lisää

Haku päällä! Oletko sinä etsimämme IT-tukihenkilö?

Etsimme meille Niinille äitiysloman ajaksi IT-tukihenkilöä Helsinkiin työskentelemään n.25h/vko viikossa. Oletko sinä etsimämme aktiivinen ja ratkaisukeskeinen IT-asiantuntija? Lue lisää avoimesta työpaikasta!

Lue lisää

Ekologiset painotuotteet - onko sellaisia?

Vihreät arvot ovat tärkeitä kaikenlaisessa kuluttamisessa. Ekologisia valintoja ja toimintoja pyritään tekemään entistä enemmän kaikilla elämän osa-alueilla - niin myös yritysmaailmassa ja siellä lähes välttämättömissä mainosmateriaaleissa. Mutta voiko painotuote olla ekologinen? Tästä artikkelista voit lukea meidän vinkkejä siihen miten voit vaikuttaa painettavien mainostuotteiden ympäristöystävällisyyteen!

Lue lisää

Aloittava yrittäjä, kaikesta ei tarvitse selvitä yksin – tutustu painotalojen tarjontaan

Asteletko yrittäjyytesi ensimmäisiä askeleita? Paljon on tapahtunut, että olet päässyt tähän pisteeseen ja paljon tulee varmasti vielä tapahtumaan. Yrityksesi on nyt totta ja olemassa, mutta se ei kuitenkaan pelkästään riitä. Se pitää saada olemaan olemassa myös tuleville asiakkaillesi.

Lue lisää