Skip to content

Takaisin

Haussa Business Analyst!

Haemme nyt Kopio Niinille Helsingin Pitäjänmäkeen numeronäppärää ja osaavaa Business Analystia

 Tehtävänkuva ja vastuualueet:

Business Analystin tehtävänkuva on monipuolinen ja vaihteleva. Toimit osana Kopio Niinin hallintoyksikköä ja vastaat osaltasi tärkeän datan keräämisestä sekä sen hyödyntämisestä eri liiketoimintayksiköiden välillä. Päivittäisessä työssäsi toteutat muun muassa erilaisia toimiala- ja markkina-analyyseja strategian tueksi. Lisäksi vastaat erilaisten investointilaskelmien sekä sisäisen laskennan raporteista ja otat osaa niiden kehittämiseen digitaalisuuden eri keinoin. Otat myös osaa yrityksen tarjouslaskentaan ja vastaat osaltasi isoista kokonaisuuksista ja niiden toteuttamisesta. Työskentelet tiiviisti yhteistyössä yrityksen sisäisten sekä ulkoisten sidosryhmien kanssa. Toimipaikkasi sijaitsee Pitäjänmäellä hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Olet perusluonteeltasi analyyttinen ja kykenet omaksumaan sekä hyödyntämään uusia asioita nopeasti ja ketterästi. Olet oma-aloitteinen ja otat helposti koppia asioista ja viet ne myös loppuun saakka. Olet mieleltäsi nokkela ja etsit uutta analysoitavaa itsenäisesti ja myös hyödynnät sitä eri kohderyhmille. Tulet helposti toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja haluat osaltasi vaikuttaa hyvän hengen ylläpitämiseen. Tunsitko piston sydämessäsi ja innostuit? Saatat olla etsimämme henkilö!

Tarjoamme Sinulle:

  • Mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävänkuvan kotimaisessa perheyrityksessä
  • Mahdollisuuden kehittyä ja kehittää olemassa olevia toimintoja
  • Ammattitaitoisen ja osaavan tiimin ympärillesi
  • Kattavan perehdytyksen tehtävänkuvaan ja koko organisaatioon ja sen toimintaan
  • Vakavaraisen yrityksen palkkauksen (kiinteä) + muut edut

Toivomme Sinulta:

  • Kaupallista koulutustaustaa ja 2-5 vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä
  • Aitoa kiinnostusta ja intohimoa numeroihin sekä datan keräämisen ja niiden hyödyntämiseen liiketoiminnan kehittämisessä
  • Loistavia IT-taitoja ja kokemusta alan eri ohjelmistoista
  • Analyyttisyyttä ja kykyä ”maailma lukuina –ajattelutapaan”
  • ”Hands on” –asennetta ja loistavaa pelisilmää päivittäiseen tekemiseen

Kiinnostuitko tehtävästä? Saatat olla etsimämme helmi! Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 16.11.2016 mennessä ja vakuuta meidät.
Lähetä ne osoitteeseen:
marjukka@helmitehdas.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Marjukka Nieminen +358 50 566 5612 tai marjukka@helmitehdas.fi.

Työ alkaa sopimuksen mukaan talven 2016 aikana. Lisääthän hakemukseen palkkatoiveesi.

Aihealue: Uutiset

Puhu painoa - lyhyt oppimäärä painotuotteiden sanastosta

Oletko tilaamassa painotuotteita, mutta osa tuotteisiin liittyvästä sanastosta on täyttä siansaksaa korvillesi? Vaikka painotalon työntekijät pyrkivät puhumaan asiakkaiden kanssa ns. arkikielellä, voi joukkoon eksyä jokunen pätkä ammattisanastoa. Kokosimme blogiin listan yleisimmin esiintyvistä termeistä, joiden tunteminen helpottaa asiointia painotalon kanssa. Nappaa termit muistiin!

Lue lisää

Haku päällä! Oletko sinä etsimämme IT-tukihenkilö?

Etsimme meille Niinille äitiysloman ajaksi IT-tukihenkilöä Helsinkiin työskentelemään n.25h/vko viikossa. Oletko sinä etsimämme aktiivinen ja ratkaisukeskeinen IT-asiantuntija? Lue lisää avoimesta työpaikasta!

Lue lisää

Ekologiset painotuotteet - onko sellaisia?

Vihreät arvot ovat tärkeitä kaikenlaisessa kuluttamisessa. Ekologisia valintoja ja toimintoja pyritään tekemään entistä enemmän kaikilla elämän osa-alueilla - niin myös yritysmaailmassa ja siellä lähes välttämättömissä mainosmateriaaleissa. Mutta voiko painotuote olla ekologinen? Tästä artikkelista voit lukea meidän vinkkejä siihen miten voit vaikuttaa painettavien mainostuotteiden ympäristöystävällisyyteen!

Lue lisää

Aloittava yrittäjä, kaikesta ei tarvitse selvitä yksin – tutustu painotalojen tarjontaan

Asteletko yrittäjyytesi ensimmäisiä askeleita? Paljon on tapahtunut, että olet päässyt tähän pisteeseen ja paljon tulee varmasti vielä tapahtumaan. Yrityksesi on nyt totta ja olemassa, mutta se ei kuitenkaan pelkästään riitä. Se pitää saada olemaan olemassa myös tuleville asiakkaillesi.

Lue lisää