Skip to content

Takaisin

Laadukas rollup vielä lokakuun 2019 ajan tarjoushintaan

Hyödynnä rollup-tarjouksemme, se on voimassa vielä lokakuun 2019 ajan

Onko sinulla tapahtuma, jossa tarvitsee herättää huomiota? Tai aulatila, jossa haluat mainostaa tuotettasi? Tai pienessä tilassa messut, johon tarvitset taustalle mainospinnan?

Rollup on ratkaisusi. Se on nopea, yksinkertainen koota ja kevyt kantaa, ja nyt vielä tarjouksessa. Hyödynnä tarjouksemme, ja tilaa edullinen ja laadukas perusrollup (85 x 200 cm) tarjoushintaan 89 €/kpl (alv. 0 %,  alvillinen hinta 110,36 €).

Kaikki rollupit painetaan korkealaatuisina 4-värisinä. Kankaana on läpinäkymätön hopeataustainen perusmateriaali, joten värisi toistuvat loistavasti. Rollup toimitetaan alumiinirakenteiseen mekanismiin asennettuna, 4-väripainokuvavuodalla ja kätevällä pehmustetulla kantokassilla. Lisävarusteina voit ostaa valaisimet rollupin yläosaan, jolla saat rollupin mainospinnan loistamaan hämärässäkin tilassa.

Tarvitsetko suurempia määriä, pyydä tarjous myynnistämme.

Suunnittele rollupaineisto ohjeemme mukaan. Voit tilata tarjousrollupin 24/7 myös NiiniShop-verkkokaupastamme. 

Vuotia rollupiin voi myös vaihtaa, joko meiltä ostettuna, tai itse vaihtaa ohjeen avulla, joten mekanismia voi hyödyntää pitkään. Vaihtovuodista pyydä erillinen tarjous.

Ota yhteyttä myyntiimme ja hyödynnä etumme!

Aihealue: Uutiset

Puhu painoa - lyhyt oppimäärä painotuotteiden sanastosta

Oletko tilaamassa painotuotteita, mutta osa tuotteisiin liittyvästä sanastosta on täyttä siansaksaa korvillesi? Vaikka painotalon työntekijät pyrkivät puhumaan asiakkaiden kanssa ns. arkikielellä, voi joukkoon eksyä jokunen pätkä ammattisanastoa. Kokosimme blogiin listan yleisimmin esiintyvistä termeistä, joiden tunteminen helpottaa asiointia painotalon kanssa. Nappaa termit muistiin!

Lue lisää

Haku päällä! Oletko sinä etsimämme IT-tukihenkilö?

Etsimme meille Niinille äitiysloman ajaksi IT-tukihenkilöä Helsinkiin työskentelemään n.25h/vko viikossa. Oletko sinä etsimämme aktiivinen ja ratkaisukeskeinen IT-asiantuntija? Lue lisää avoimesta työpaikasta!

Lue lisää

Ekologiset painotuotteet - onko sellaisia?

Vihreät arvot ovat tärkeitä kaikenlaisessa kuluttamisessa. Ekologisia valintoja ja toimintoja pyritään tekemään entistä enemmän kaikilla elämän osa-alueilla - niin myös yritysmaailmassa ja siellä lähes välttämättömissä mainosmateriaaleissa. Mutta voiko painotuote olla ekologinen? Tästä artikkelista voit lukea meidän vinkkejä siihen miten voit vaikuttaa painettavien mainostuotteiden ympäristöystävällisyyteen!

Lue lisää

Aloittava yrittäjä, kaikesta ei tarvitse selvitä yksin – tutustu painotalojen tarjontaan

Asteletko yrittäjyytesi ensimmäisiä askeleita? Paljon on tapahtunut, että olet päässyt tähän pisteeseen ja paljon tulee varmasti vielä tapahtumaan. Yrityksesi on nyt totta ja olemassa, mutta se ei kuitenkaan pelkästään riitä. Se pitää saada olemaan olemassa myös tuleville asiakkaillesi.

Lue lisää