Skip to content

Takaisin

Niini palvelee poikkeusaikanakin

Poikkeustilanteesta huolimatta, pyrimme pitämään asiakaspalvelumme ja tuotantomme käynnissä. Olemme täällä jeesaamassa asiakkaitamme ideoinnista toteutukseen.
Niinin toimipisteiden asiakaspalvelu aukeaa jälleen maanantaina 1.6.2020. Asiakaspalveluajat, jolloin ns. ovet ovat auki vaihtelevat toimipisteittäin

Helsinki klo 9–15
Kotka klo 8–16
Lappeenranta klo 8–16

Turku klo 9–12
Tampere klo 9–12

Osan toimipisteiden ovet ovat kiinni, mutta koputtamalla tai ovikelloa soittamalla voit asioida sisällä asiakaspalvelussa. Kesälomien ajan suljetuiden toimipisteiden tilaukset ja asiakaspalvelu palvelee Helsingin toimipisteessä. Yhteystiedot ja aukioloajat alla.

Palvelemme sähköisin välinein normaalin aukioloaikamme puitteissa arkisin klo 8–17

myynti@niini.fi | 010 6803 400 sekä tietysti NiiniShop-verkkokauppa ja NiiniPlus-projektipankki ovat auki 24/7.

Tilaukset voit siis tehdä kätevästi sähköisten palvelukanaviemme kautta – NiiniShop-verkkokauppa painotuotteissa, NiiniPlus ja Sendit -rakennuspiirustuspalveluissa ovat käytettävissäsi vuorokauden ympäri. Lähettipalvelumme toimii normaalisti ja toimittaa tilauksesi nopeasti ja sovitusti perille.

Mikäli haluat toimia suoraan toimipisteiden kanssa, niin palvelemme arkisin seuraavasti:

Helsinki klo 8–17 (asiakaspalvelu avoinna klo 9–15), myynti@niini.fi | 010 6803 400
Turku klo 8–16 (asiakaspalvelu avoinna klo 9–12), turku@niini.fi | 010 6803 450
Tampere klo 8–16 (asiakaspalvelu avoinna klo 9–12), tampere@niini.fi | 010 6803 470
Lappeenranta klo 8–16 (asiakaspalvelu avoinna klo 8–16), lappeenranta@niini.fi | 010 6803 330
Kotka klo 8–16 (asiakaspalvelu avoinna klo 8–16), kotka@niini.fi | 010 6803 340

Aihealue: Uutiset

Puhu painoa - lyhyt oppimäärä painotuotteiden sanastosta

Oletko tilaamassa painotuotteita, mutta osa tuotteisiin liittyvästä sanastosta on täyttä siansaksaa korvillesi? Vaikka painotalon työntekijät pyrkivät puhumaan asiakkaiden kanssa ns. arkikielellä, voi joukkoon eksyä jokunen pätkä ammattisanastoa. Kokosimme blogiin listan yleisimmin esiintyvistä termeistä, joiden tunteminen helpottaa asiointia painotalon kanssa. Nappaa termit muistiin!

Lue lisää

Haku päällä! Oletko sinä etsimämme IT-tukihenkilö?

Etsimme meille Niinille äitiysloman ajaksi IT-tukihenkilöä Helsinkiin työskentelemään n.25h/vko viikossa. Oletko sinä etsimämme aktiivinen ja ratkaisukeskeinen IT-asiantuntija? Lue lisää avoimesta työpaikasta!

Lue lisää

Ekologiset painotuotteet - onko sellaisia?

Vihreät arvot ovat tärkeitä kaikenlaisessa kuluttamisessa. Ekologisia valintoja ja toimintoja pyritään tekemään entistä enemmän kaikilla elämän osa-alueilla - niin myös yritysmaailmassa ja siellä lähes välttämättömissä mainosmateriaaleissa. Mutta voiko painotuote olla ekologinen? Tästä artikkelista voit lukea meidän vinkkejä siihen miten voit vaikuttaa painettavien mainostuotteiden ympäristöystävällisyyteen!

Lue lisää

Aloittava yrittäjä, kaikesta ei tarvitse selvitä yksin – tutustu painotalojen tarjontaan

Asteletko yrittäjyytesi ensimmäisiä askeleita? Paljon on tapahtunut, että olet päässyt tähän pisteeseen ja paljon tulee varmasti vielä tapahtumaan. Yrityksesi on nyt totta ja olemassa, mutta se ei kuitenkaan pelkästään riitä. Se pitää saada olemaan olemassa myös tuleville asiakkaillesi.

Lue lisää