Olen Kimmo Peränen, 51 v., 5-henkisen uusioperheen isä. Olen optimistinen, iloinen ja erittäin helposti lähestyttävä rento kaveri. Vastaan Kopio Niinin palveluiden ja tuotteiden myynnistä. Toimin johtoryhmän jäsenenä ja osallistun voimakkaasti varsinkin verkkokauppaliiketoimintamme kehittämiseen. Minulla on 13 alaista ja lisäksi myyntitiimiimme kuuluu hallintojohtaja sekä tietenkin minä itse. Omia asiakkaita minulla on kymmenkunta mm. Attendo Oy, Stella Kotipalvelut Oy sekä Berner Oy.

Muissakin asiakkuuksissa olen myynnin tukena tarpeen mukaan – varsinkin, jos niihin liittyy räätälöityjen verkkokauppojen avulla synnytettäviä ratkaisuja ja tätä kautta arvoa asiakkaan omiin prosesseihin. Työkokemusta on kertynyt mm. toimitusjohtajana kahdessa suurkuvayrityksessä, myyntijohtajana kahdessa kirjapainossa, myynti- ja markkinointijohtajana, tuotepäällikkönä, myyntifaktorina, painajana, sisustusmaalauksen assistenttina Kaliforniassa jne.

Kiinnostun kaikesta uudesta ja muutos on minulle aina mahdollisuus. Etenkin digitalisaation mukanaan tuomat mahdollisuudet ovat minulle äärimmäisen kiinnostavia. Minulle rakkaita harrastuksia ovat mm. moottoripyöräily, retkeily sekä valo- ja videokuvaus.

Mottoja minulla on kaksi 1) aina autan, kun vain suinkin voin ja 2) elämä on sarja tapahtumia, jotka pitää kääntää voitokseen. Ole yhteydessä minuun p. 040 7711 559 tai kimmo.peranen@kopioniini.fi

#pioniinit #meniinilaiset #kopioniini #paino_ideallesi