Skip to content

Takaisin

#meniiniläiset Kimmo Peränen

Olen Kimmo Peränen, 51 v., 5-henkisen uusioperheen isä. Olen optimistinen, iloinen ja erittäin helposti lähestyttävä rento kaveri. Vastaan Kopio Niinin palveluiden ja tuotteiden myynnistä. Toimin johtoryhmän jäsenenä ja osallistun voimakkaasti varsinkin verkkokauppaliiketoimintamme kehittämiseen. Minulla on 13 alaista ja lisäksi myyntitiimiimme kuuluu hallintojohtaja sekä tietenkin minä itse. Omia asiakkaita minulla on kymmenkunta mm. Attendo Oy, Stella Kotipalvelut Oy sekä Berner Oy.

Muissakin asiakkuuksissa olen myynnin tukena tarpeen mukaan – varsinkin, jos niihin liittyy räätälöityjen verkkokauppojen avulla synnytettäviä ratkaisuja ja tätä kautta arvoa asiakkaan omiin prosesseihin. Työkokemusta on kertynyt mm. toimitusjohtajana kahdessa suurkuvayrityksessä, myyntijohtajana kahdessa kirjapainossa, myynti- ja markkinointijohtajana, tuotepäällikkönä, myyntifaktorina, painajana, sisustusmaalauksen assistenttina Kaliforniassa jne.

Kiinnostun kaikesta uudesta ja muutos on minulle aina mahdollisuus. Etenkin digitalisaation mukanaan tuomat mahdollisuudet ovat minulle äärimmäisen kiinnostavia. Minulle rakkaita harrastuksia ovat mm. moottoripyöräily, retkeily sekä valo- ja videokuvaus.

Mottoja minulla on kaksi 1) aina autan, kun vain suinkin voin ja 2) elämä on sarja tapahtumia, jotka pitää kääntää voitokseen. Ole yhteydessä minuun p. 040 7711 559 tai kimmo.peranen@kopioniini.fi

#pioniinit #meniinilaiset #kopioniini #paino_ideallesi

Aihealue: Uutiset

Puhu painoa - lyhyt oppimäärä painotuotteiden sanastosta

Oletko tilaamassa painotuotteita, mutta osa tuotteisiin liittyvästä sanastosta on täyttä siansaksaa korvillesi? Vaikka painotalon työntekijät pyrkivät puhumaan asiakkaiden kanssa ns. arkikielellä, voi joukkoon eksyä jokunen pätkä ammattisanastoa. Kokosimme blogiin listan yleisimmin esiintyvistä termeistä, joiden tunteminen helpottaa asiointia painotalon kanssa. Nappaa termit muistiin!

Lue lisää

Haku päällä! Oletko sinä etsimämme IT-tukihenkilö?

Etsimme meille Niinille äitiysloman ajaksi IT-tukihenkilöä Helsinkiin työskentelemään n.25h/vko viikossa. Oletko sinä etsimämme aktiivinen ja ratkaisukeskeinen IT-asiantuntija? Lue lisää avoimesta työpaikasta!

Lue lisää

Ekologiset painotuotteet - onko sellaisia?

Vihreät arvot ovat tärkeitä kaikenlaisessa kuluttamisessa. Ekologisia valintoja ja toimintoja pyritään tekemään entistä enemmän kaikilla elämän osa-alueilla - niin myös yritysmaailmassa ja siellä lähes välttämättömissä mainosmateriaaleissa. Mutta voiko painotuote olla ekologinen? Tästä artikkelista voit lukea meidän vinkkejä siihen miten voit vaikuttaa painettavien mainostuotteiden ympäristöystävällisyyteen!

Lue lisää

Aloittava yrittäjä, kaikesta ei tarvitse selvitä yksin – tutustu painotalojen tarjontaan

Asteletko yrittäjyytesi ensimmäisiä askeleita? Paljon on tapahtunut, että olet päässyt tähän pisteeseen ja paljon tulee varmasti vielä tapahtumaan. Yrityksesi on nyt totta ja olemassa, mutta se ei kuitenkaan pelkästään riitä. Se pitää saada olemaan olemassa myös tuleville asiakkaillesi.

Lue lisää