Skip to content

Takaisin

#meniiniläiset Suvi Pailokari

Olen Suvi Pailokari, Kopio Niinin keväällä työt aloittanut markkinointipäällikkö. Minulla on 20 vuotta työelämää takana rakastamani markkinointialan parissa. Olen erikoistunut laaja-alaiseen markkinointiviestintään ja projektijohtamiseen. Kaikki verkkotekeminen, brändityö ja kokonaisvaltaisen markkinoinnin kehittäminen on aina ollut lähellä sydäntä. Tarkalleen huhtikuussa, uunituoreet korkeakoulututkintopaperit kourassa, hyppäsin Kopio Niinin matkaan kehittämään markkinointia, brändiä ja asiakaskokemusta. Painoala ei ollut minulle kuitenkaan täysin vieras. Se on aina ollut lähellä elämääni, koska isäni on ikänsä ollut painossa töissä ja markkinointityössä painoyhteistyökumppani on yksi tärkeimmistä kumppaneista. Ja tämän yhteistyön sujuvuus helpottaa suunnattomasti markkinointia johtavan kiireistä työarkea. Olen aiemmin tehnyt yhteistyötä painojen kanssa asiakkaan roolissa ja näen edelleen asioita asiakkaan silmin, mitä hyödynnän nykyisessä tehtävässäni. Minulla on ollut työurallani pitkään käytössä vanhan kollegani ”lanseeraama” motto ”Lupaa ja lunasta”. Kuulostaa helpolta, mutta toteutapa se yritystasolla, kun välillä se on vaikea toteuttaa jopa henkilötasolla. Pidän siitä kuitenkin kiinni, koska se tiivistää koko markkinoinnin ytimen.

Markkinointi on alana todella mielenkiintoinen: siinä on paljon nyansseja, värejä, ilmeitä, ja se on muuttuvaa ja eläväistä, mikä sopii minun luonteiselleni ihmiselle. Aina on paljon tehtävää, aikatauluja, säätämistä ja korjausliikkeitä. Kaiken tämän kruunaa monitahoinen yhteistyöverkosto niin sisäisesti kuin ulkoisesti. Erilaiset kohtaamiset ihmisten kanssa ja aito kehittämishenkinen yhteistyö on miltei parasta mitä tiedän.

Vaikka työtäni ja alaani kovasti rakastankin, rakastan vielä enemmän kahta poikaani ja höpsöä villakoiraani. Kotiin on aina hyvä syy mennä, ja näin suurena työintoilijana se on myös oiva syy viettää välillä vapaa-aikaa. Olen ihan hulluna kukkiin, etenkin pioneihin. Harrastan valokuvausta, piirtämistä ja maalausta sekä askartelen mielelläni. Lasten kanssa metsäretket, uinti ja pyöräily ovat hauskinta touhuilua, kuten myös koko perheen suosikki, matkailu. Maailmassa on paljon hyvää ja tarpeellista nähtävää, mikä usein herättää myös pohtimaan, miten toimisin toisin ihmisenä, tai yrityksen työntekijänä, jotta maailman menon suunta olisi ylös- eikä alaspäin. Jokainen teko esim. kierrätyksen suhteen on tarpeen ja jokainen tarvitaan mukaan.

Markkinointi auttaa tarvittaessa myös asiakkaitamme ideoinnissa. Parhaiten saat yhteyden soittamalla numeroon 010 6803 082 tai pistämällä meiliä osoitteeseen suvi.pailokari@kopioniini.fi. Löydät minut myös LinkedInistä https://www.linkedin.com/in/suvi-pailokari-1603a01b/

#pioniinit #meniiniläiset #paino_ideallesi #kopioniini

Aihealue: MENIINILÄISET

Puhu painoa - lyhyt oppimäärä painotuotteiden sanastosta

Oletko tilaamassa painotuotteita, mutta osa tuotteisiin liittyvästä sanastosta on täyttä siansaksaa korvillesi? Vaikka painotalon työntekijät pyrkivät puhumaan asiakkaiden kanssa ns. arkikielellä, voi joukkoon eksyä jokunen pätkä ammattisanastoa. Kokosimme blogiin listan yleisimmin esiintyvistä termeistä, joiden tunteminen helpottaa asiointia painotalon kanssa. Nappaa termit muistiin!

Lue lisää

Haku päällä! Oletko sinä etsimämme IT-tukihenkilö?

Etsimme meille Niinille äitiysloman ajaksi IT-tukihenkilöä Helsinkiin työskentelemään n.25h/vko viikossa. Oletko sinä etsimämme aktiivinen ja ratkaisukeskeinen IT-asiantuntija? Lue lisää avoimesta työpaikasta!

Lue lisää

Ekologiset painotuotteet - onko sellaisia?

Vihreät arvot ovat tärkeitä kaikenlaisessa kuluttamisessa. Ekologisia valintoja ja toimintoja pyritään tekemään entistä enemmän kaikilla elämän osa-alueilla - niin myös yritysmaailmassa ja siellä lähes välttämättömissä mainosmateriaaleissa. Mutta voiko painotuote olla ekologinen? Tästä artikkelista voit lukea meidän vinkkejä siihen miten voit vaikuttaa painettavien mainostuotteiden ympäristöystävällisyyteen!

Lue lisää

Aloittava yrittäjä, kaikesta ei tarvitse selvitä yksin – tutustu painotalojen tarjontaan

Asteletko yrittäjyytesi ensimmäisiä askeleita? Paljon on tapahtunut, että olet päässyt tähän pisteeseen ja paljon tulee varmasti vielä tapahtumaan. Yrityksesi on nyt totta ja olemassa, mutta se ei kuitenkaan pelkästään riitä. Se pitää saada olemaan olemassa myös tuleville asiakkaillesi.

Lue lisää